Έναρξη με Vernicos το «Πρωινό» - «Βάλτε κάτι επιτυχημένο», είπε ο Λιάγκας

«Τι βάλατε; Δεν καταλαβαίνω γιατί να ταυτιζόμαστε με την αποτυχία»

Με το τραγούδι της Ελλάδας και του Victor Vernicos ‘’What the Say’’ έκανε έναρξη το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει για μία ακόμη φορά αρνητικά την επιλογή της χώρας μας για φέτος.

«Θα έρεπε να ξεκινήσουμε λίγο πιο καλά ρε παιδιά, τι βάλατε; βάλτε κάτι επιτυχημένο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να ταυτιζόμαστε με την αποτυχία. Τι επιλογές είναι αυτές; Έλεος» είπε ο παρουσιαστής.

λιαγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας τις προηγούμενες ημέρες μιλώντας για την ελληνική συμμετοχή είχε προβλέψει πως θα αποκλειστούμε και είχε μιλήσει για τον 16χρονο Victor με σκληρά λόγια.

«Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

Σήμερα, και μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό, ο παρουσιαστής σχολίασε: 

«Καλώς ή κακώς έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια να ασχολούμαστε και να την αγαπάμε τη Eurovision. Και όχι αδίκως, είναι χαρά. Είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός παγκοσμίως, με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και είναι ένα πολύ ωραίο προϊόν που δοκιμάζονται οι νέες τεχνολογίες.

Ασχολούμαστε με τη Eurovision, γιατί μας προσφέρει χαρά. Και όταν ξαφνικά μία ημέρα κάποιος ξυπνήσει και πει ότι δεν θα πάω να προσφέρω χαρά, αλλά θα πάω να αποκτήσω ποιοτικό άλλοθι και τελικά πετυχαίνει αυτό που είπαμε προχθές, ότι θα πάμε άπατοι.

Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα, είναι αυτός που προβλέπει ότι θα πάει άπατο; Που δεν προβλέψαμε κάτι φοβερό, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είπαμε.

Και δεν μιλάω για το παιδί, είναι ένα ταλαντούχο παιδί αλλά αυτοί που το επέλεξαν στην ΕΡΤ. Γίνανε όλα με διαφάνεια ή υπήρχαν και αδιαφανείς διαδικασίες; Και ξεφτιλιστήκαμε με ένα τραγούδι που δεν ήταν καλό. Δε φταίει το παιδί. Λάθος επιλογή… Ήταν από τις λίγες φορές που μπήκαμε και μέσα και θα το δείξουμε με στοιχεία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top