Τόμας Πρωτόπαπας: Δέκα χρόνια από το φρικτό τροχαίο

Ο ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός «έφυγε» στις 21 Μαΐου του 2013

Τροχαία δυστυχήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο / βίντεο open

Ήταν Μάιος του 2013 όταν η Ελλάδα πάγωσε στο άκουσμα μίας φρικτής είδησης. Ένας νεαρός, ταλαντούχος, δημοφιλής, ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός έπεσε θύμα τροχαίου στην Αττική Οδό. Ο λόγος για τον 25χρονο τότε, Τόμας Πρωτόπαπα

Διάσημοι Έλληνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Ο Τόμας Πρωτόπαπας στο Athens Xclusive Designers Week - Celebrity Skin (22-10-2012)

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1988 στο Λονδίνο. Από 14 ετών ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ενώ στη συνέχεια έκανε τα πρώτα του βήματα και στην υποκριτική. Ως χόμπι του, είχε την πυγμαχία, ενώ είχε λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες.

03-03-2013 Ο Τόμας Πρωτόπαπας στο Fightsports Kickboxing Tournament (03-03-2013)

 

Ξεκίνησε την καριέρα του, μέσα από το Mad, παρουσιάζοντας μια εκπομπή μουσικού περιεχομένου, ενώ το 2010 συμμετείχε στο remake της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Το 2012, έπαιξε στη κωμική σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες» έχοντας τον ρόλο του γόη. Το 2013 θα συμμετείχε στην εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook» ως μαθητευόμενος σεφ.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ο νεαρός ηθοποιός ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής «Dr Cook». 

Ενώ είχε ήδη εισέλθει στην Αττική Οδό, κάποια στιγμή σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό φορτηγάκι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοποιός να χτυπήσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. 

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για σχεδόν 10 εβδομάδες.  

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013 ο άτυχος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας τη θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που αγωνιούσε στο πλευρό του.

Μετά τον θάνατό του, ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Οι Βασιλιάδες» αφιερώθηκε στη μνήμη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top