Διάσημοι Έλληνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Πιο πρόφατο θύμα τροχαίου, ο 34χρονος τράπερ Mad Clip

Στον γάμο του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη βρισκόταν ο Mad Clip το βράδυ της Τετάρτης και τραγουδούσε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από νωρίς το πρωί της Πέμπτης με την είδηση ότι ο τράπερ Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος), σκοτώθηκε σε τροχαίο.  

Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν το τροχαίο

mad clip σκοτωθηκε νεκρος

Συγκεκριμένα, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος, το οποίο μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα και να ανασυρθεί από την πυροσβεστική, δύο ώρες αργότερα, χωρίς, δυστυχώς, τις αισθήσεις του.

μαντκλιπ

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο Μad Clip εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου 

τροχαιο νεκρος ραπερ

Σε άμορφη μάζα μεταμορφώθηκε το αυτοκίνητο του Mad Clip

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης των νέων, δεν είναι, όμως, ο μόνος διάσημος Έλληνας που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Όλοι θυμόμαστε τους ξαφνικούς θανάτους του Παντελή Παντελίδη, Πάνου Ζάρλα, Κυριάκου Παπαχρόνη αλλά και του Τόμας Πρωτόπαπα.

Το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

 

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν σόκαρε το πανελλήνιο η είδηση πως ο αγαπημένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε. Το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει από το ύψος του παλαιού αεροδρομίου και ξαφνικά, ενώ κινούταν προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον καλλιτέχνη στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Κων. Παντελίδης: Η στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο

τροχαιο ζαρλας

Στέλλα Μιζεράκη: Όσα είπε δυο χρόνια μετά τον «χαμό» του Πάνου Ζάρλα

Ένα ακόμα δυστύχημα είχε σοκάρει την κοινή γνώμη στις 31 Μαΐου 2019. Ο νικητής του Power of Love 1, Πάνος Ζάρλας, είχε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Συγγρού με τη μηχανή του, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31/5.  Τραγική ειρωνεία ότι έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του. Θα γινόταν 28 ετών.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ πήγαινε σε γύρισμα 

Το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ο Τόμας Πρωτόπαπας ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής «Dr Cook». 

τομας πρωτοπαπας τροχαιο

Ο Τόμας Πρωτόπαπας στο Athens Xclusive Designers Week (22-10-2012)

Ενώ είχε ήδη εισέλθει στην Αττική Οδό, κάποια στιγμή σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό φορτηγάκι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοποιός να χτυπήσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. 

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για σχεδόν 10 εβδομάδες.  

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013 όμως, ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή. Μετά τον θάνατο του, ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Οι Βασιλιάδες», στην οποία και πρωταγωνιστούσε, αφιερώθηκε στη μνήμη του.

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης: Ο ηθοποιός που σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο

τροχαια διασημοι ελληνες

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης (αριστερά) - Γιώργος Πυρπασόπουλος με τη σύζυγό του, Μόνικα/ NDP

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης ήταν Έλληνας θεατρικός ηθοποιός, o οποίος το 1997 πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αποφοίτησε το 2000. Έκτοτε συμμετείχε ανελλιπώς σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ τους τελευταίους μήνες της ζωής του έπαιζε κιθάρα στο συγκρότημα Rockin' Bones.

Ο άτυχος νέο σκοτώθηκε στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου 2008 στο κέντρο της Αθήνας, από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top