Κων. Παντελίδης: Η στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

«Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου»

Δείτε το βίντεο από την περσινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον θάνατο του Π. Παντελίδη

Το ημερολόγιο έγραφε 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη κόπηκε απότομα μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα.


Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το πανελλήνιο και «βύθισε» στο πένθος την οικογένειά του.

Παντελίδης: Συγκινεί η ανάρτηση του αδερφού του για τον θάνατό του

Ο μικρότερος αδερφός του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος Παντελίδης, ακολουθεί τα χνάρια του και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του single.

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Θα βγάλει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή


Ο νεαρός τραγουδιστής γύρισε τον χρόνο πίσω και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του αδερφού του.

«Ήμουν στο σχολείο, πήγαινα Β’ Γυμνασίου και το είδα στο Facebook. Εκείνη την ημέρα είχαμε τετράωρο γιατί είχαν απεργία ορισμένοι καθηγητές, ήμουν μέσα στην τάξη, στην τελευταία ώρα, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι… Βάζοντας τα βιβλία στη σάκα, δύο λεπτά πριν σχολάσουμε, άνοιξα στα κρυφά το κινητό μου», είπε αρχικά στο περιοδικό «Down Town» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι δεν είχε καλό σήμα και δεν έβλεπα εικόνες, αλλά θυμάμαι πως όλη η κεντρική μου σελίδα γέμισε με την είδηση. Εκεί, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Απευθείας, πήρα έναν καλό μου φίλο, μεγαλύτερο και μου είπε "πήγαινε στο σπίτι τώρα!"».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top