Ashton Kutcher: Οι απιστίες, το αυτοάνοσο και οι προκλητικές δηλώσεις

Ο ηθοποίος έχει γενέθλια σήμερα

Άστον Κούτσερ: «Η αυτοβιογραφία της πρώην μου, Ντέμι Μούρ, με εξόργισε» / Βίντεο mega

Ο ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας Ashton Kutcher γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 45 χρονια στο Σένταρ Ράπιντς της Αϊόβα. Ο ταλαντούχος Ashton Kutcher είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις περίεργες και τολμηρές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

Ashton Kutcher: Η συγκινητική συνέντευξη με τον δίδυμο αδελφό του!

Μεγάλωσε σε σε μια συντηρητική καθολική οικογένεια. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, και ένα διζυγωτικό δίδυμο αδερφό, ο οποίος έκανε μεταμόσχευση καρδιάς όταν τα αδέρφια ήταν μικρής ηλικίας. Επίσης, ο δίδυμος αδερφός του Kutcher πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Η δύσκολη εφηβεία, το διαζύγιο των γονιών του και τo σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδελφού του

Τα προβλήματα υγείας του αδερφού του ηθοποιού, έκαναν το περιβάλλον του σπιτιού εξαιρετικά αγχώδες. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι και να μάθω περισσότερα άσχημα νέα για τον αδελφό μου. Κρατούσα τον εαυτό μου τόσο απασχολημένο που δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να αισθανθεί».

Ο Kutcher δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της εφηβείας, σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Στα δεκατρία του, αποπειράθηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι ενός νοσοκομείου στο Σένταρ Ράπιντς, με τον πατέρα του να παρεμβαίνει στο περιστατικό. Η ζωή χειροτέρευσε όταν οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν αυτός ήταν δεκάεξι ετών. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου του έτους στο Λύκειο, αυτός και ο ξάδερφός του διέρρηξαν το Λύκειο του σε μια προσπάθεια να κλέψουν χρήματα. Τον συνέλαβαν καθώς έφευγε από το Λύκειο. Κρίθηκε ένοχος για ληστεία τρίτου βαθμού και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια επιτήρησης και 180 ώρες κοινωφελής εργασίας. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αν και η εμπειρία «τον έβαλε στον σωστό δρόμο», έχασε την κοπέλα του, τις αναμενόμενες υποτροφίες των κολεγίων και περιθωριοποιήθηκε από το σχολείο και την κοινότητα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Ashton Kutcher εκμυστηρεύτηκε ότι τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία του, λόγω μίας σπάνιας αυτοάνοσης νόσου, ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία του / Φωτογραφία AP

Το αυτοάνοσο που επηρέασε τη ζωή του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο διάσημος ηθοποιός από την Άιοβα των ΗΠΑ εκμυστηρεύτηκε ότι τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία του, λόγω μίας σπάνιας αυτοάνοσης νόσου. «Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός, τονίζοντας, μάλιστα, πως χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις και να αποκατασταθούν τα προβλήματα από τη νόσο.

«Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά ή αν θα περπατούσα ξανά», δήλωσε συγκινημένος ο Ashton Kutcher.

Κλείνοντας, ο ταλαντούχος ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας αναρωτήθηκε: «Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδιά σου, ως κάτι που είναι φτιαγμένο για σένα, για να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;»

Όταν χώρισε με τη Moore πήρε τα... βουνά

«Αμέσως μόλις πήρα διαζύγιο, πήγα στα βουνά για μια εβδομάδα μόνος μου. Δεν έτρωγα τίποτα, δεν έπινα τίποτα, μόνο νερό και τσάι. Άφησα στην άκρη όλους μου τους υπολογιστές, το τηλέφωνο, τα πάντα. Ήμουν εκεί [σ.σ. στη Μοντάνα] ολομόναχος, οπότε δεν μιλούσα με κανέναν. Είχα μόνο ένα σημειωματάριο, ένα στυλό, νερό και τσάι για μία εβδομάδα. Έκανα ό,τι μου κατέβαινε στο κεφάλι. Κατέγραψα κάθε σχέση που είχα όπου ένιωθα πως υπήρχε κακία ή κάτι άλλο, τύψεις, ο,τιδήποτε. Και μετά έγραψα γράμματα σε κάθε ένα από αυτά τα άτομα. Και την έβδομη ημέρα, τους τα έστειλα. Τα είχα σε χειρόγραφα και μετά τα δακτυλογράφησα και τους τα έστειλα. Ήταν κάτι σαν άσκηση. Σκεφτόμουν, "προφανώς έχω κάνει ζημιά σε κόσμο". Οπότε ήθελα να "ξεκαθαρίσω" το τοπίο».

Ashton Kutcher - Demi Moore

O Ashton Kutcher με την Demi Moore ποζάρουν ερωτευμένοι / Φωτογραφία AP

Bruce Willis: Αλλάζει τη διαθήκη του κι... αποκληρώνει την Demi Moore

Το βιβλίο της πρώην γυναίκας του και ο εκνευρισμός του

Ο Ashton Kutcher παραδέχτηκε σε συνέντευξη του που έδωσε πρόσφατα στο Esquire, πως όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της πρώην γυναίκας του Demi Moore Inside Out το 2019, είχε εκνευριστεί πολύ μαζί της,αφού η Μοοre είχε μοιραστεί πάρα πολλά πράγματα από την κοινή τους ζωή.

«Είχα φτάσει επιτέλους σε ένα σημείο όπου ο Τύπος είχε αφήσει ήσυχη την οικογένειά μου και την επόμενη μέρα από την κυκλοφορία του βιβλίου, οι παπαράτσι ήταν στο σχολείο των παιδιών μου».

Ο Ashton και οι φήμες για απιστίες

Εβδομάδες αφότου Ashton και Kunis έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά τους, μια 21χρονη, σε συνέντευξή της στη «Sun» αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός απάτησε με εκείνη τη Mila. Η μακιγιέζ ισχυρίστηκε ότι τον Ιούνιο του 2012, και ενώ ήταν ήδη τρεις μήνες σε σχέση με την Kunis (από τον Απρίλιο του 2012), συνάντησε τον ηθοποιό σε ένα μπαρ και στη συνέχεια κατέληξαν… σπίτι του.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός κατηγορείται για απιστία. Το 2011, απάτησε την τότε σύζυγό του Demi Moore, παραμονή της 6ης επετείου γάμου τους, με την επίσης ξανθιά Sara Leal. Δυο μήνες μετά χώρισε από την 51χρονη σταρ, για να πάρουν διαζύγιο και επίσημα, τον Δεκέμβριο του 2012. Τέσσερις μήνες μετά, άρχισε να βγαίνει με την όμορφη Mila.

Αshton Kutcher- Mila Kunis

Ο Αshton Kutcher με τη Mila Kunis / Φωτογραφία AP

Γιατί ο Ashton και η Mila Kunis δεν παίρνουν δώρα Χριστουγέννων στα παιδιά τους

 «Τα παιδιά μας ζουν μια πολύ προνομιούχα ζωή και δεν το ξέρουν. Και δε θα το μάθουν και ποτέ, γιατί θα είναι και η μόνη που θα γνωρίσουν!», έχει δηλώσει ο ηθοποιός, στη διαδικτυακή εκπομπή του Dax Shepard, προσθέτοντας πως η Wyatt και ο Dimitri δεν θα κληρονομήσουν καθόλου χρήματα από τους διάσημους γονείς τους, η περιουσία των οποίων εκτιμάται σε 255 εκατομμύρια δολάρια, καθώς προτιμούν να τα δωρίσουν σε φιλανθρωπίες.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν έχουν ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στα παιδιά, όπως κάνουν πολλοί γονείς, διάσημοι και μη. Παραδέχθηκε επίσης, πως αν αποφασίσουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και έχουν καλό επιχειρηματικό πλάνο, τότε θα επενδύσει σε αυτό.
Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που μία απόφαση του ζευγαριού για τα παιδιά του προκαλεί αίσθηση. Παλιότερα, η Mila είχε κάνει γνωστό πως δεν τους αγοράζουν δώρα για τα Χριστούγεννα, καθώς δεν μπορούν να τα εκτιμήσουν, αλλά και επειδή δεν θέλουν να τα κακομάθουν.

 

 

Αshton Kutcher: «To sex με τη Mila Kunis είναι υπέροχο»

Σε εμφάνισή του στο Tech My Way, οταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια και δεν δίστασε να προβεί και σε αποκαλύψεις.

«Θέλω να κάνω συνέχεια σεξ μαζί της. Είναι υπέροχο! Για μένα, η Mila Kunis είναι το πολυτιμότερο άτομο στον κόσμο και η πιο καυτή σύζυγος!»

 «Αν δεν φιλήσεις έναν άλλον άντρα στο στόμα δεν μπορείς να ξέρεις εάν είσαι γκέι!»

Καλεσμένος παλιότερα σε εκπομπή δήλωσε πως εάν δεν φιλήσεις έναν άλλον άντρα δεν μπορείς να καταλάβεις αν είσαι γκέι. Η αναφορά αυτή έγινε με αφορμή το φιλί που αντάλλαξε στη σειρά «Two And A Half Men», με τον συμπρωταγωνιστή του John Cryer.

«Ο John είναι ο δεύτερος άντρας που φιλάω! Ο πρώτος ήταν σε μια παλιότερη ταινία μου. Το πράγμα έχει ως εξής: Αν θες να μάθεις αν είσαι γκέι πρέπει να φιλήσεις έναν άντρα. Αν δεν νιώσεις κάτι, δεν είσαι. Αν και ο John είναι εκπληκτικός άνθρωπος, δεν ένιωσα κάτι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top