Η απάντηση της Ζαχαράκη στον Τζήμερο για το «άτεκνη και άγαμη»

«Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»

Με χαμόγελο έφτασε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τετάρτης η Σοφία Ζαχαράκη στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Η νέα υπουργός μίλησε για τις προτεραιότητες του υπουργείου, λέγοντας πως «έχουμε το ζήτημα το στεγαστικό, τα δάνεια για νέα ζευγάρια, που πολλά ήδη έχουν φτάσει σε φάση έγκρισης και «πρέπει να πατήσουμε το κουμπί και πολλά και σημαντικά projects, όπως το panic button για τις γυναίκες, τις Νταντάδες της Γειτονιάς, αλλά και τον ειδικό χώρο φύλαξης σε μεγάλης επιχειρήσεις».

Σοφία Ζαχαράκη: Το βιογραφικό, οι σπουδές και η πολιτική

Αναφερόμενη ειδικότερα στο δημογραφικό είπε πως δεν είναι ένα ζήτημα «που λύνεται με ραβδάκι», αλλά τέτοια ζητήματα θέλουν μακροχρόνιες πολιτικές, «οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει και θα τις εντείνουμε, με το αφορολόγητο και άλλα πολλά που θα δούμε σύντομα».

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά μου και μια δυνατότητα να διοικήσω», είπε η Σοφία Ζαχαράκη, απαντώντας στην επίθεση του Θάνου Τζήμερου

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά μου και μια δυνατότητα να διοικήσω», είπε η Σοφία Ζαχαράκη, απαντώντας στην επίθεση του Θάνου Τζήμερου

Τζήμερος για Ζαχαράκη: Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνη

Τέλος, απάντησε και στην σεξιστική αναφορά του Θάνου Τζήμερου, πως τοποθετήθηκε επικεφαλής του υπουργείου Οικογένειας μια άτεκνη και άγαμη γυναίκα: «Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά μου και μια δυνατότητα να διοικήσω. Όλα τα άλλα είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν. Η αγάπη για τα παιδιά και τον άνθρωπο, πάντως, δεν μπαίνει σε καλούπια».

Τι είναι το νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top