Τζήμερος για Ζαχαράκη: Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνη

Έντονες αντιδράσεις από τα σεξιστικά σχόλια του

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Σάλο έχουν προκαλέσει τα σεξιστικά σχόλια του Θάνου Τζήμερου για τη νέα υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Ο πρώην επικεφαλής της «Δημιουργία Ξανά!», ο οποίος δήλωσε ότι αποσύρεται από την πολιτική, έγραψε ειρωνικά πως «ευτυχώς που δημιουργήθηκε υπουργείο Οικογένειας με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη».

Σοφία Ζαχαράκη: Το βιογραφικό, οι σπουδές και η πολιτική

Ο ίδιος σχολίασε και τα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή, γράφοντας: «Πάντως το ότι ένα κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του την ανατροπή της δημοκρατίας διά των όπλων και την επιβολή δικτατορίας αύξησε τη δύναμή του κατά 45% από το 2019 κανένας δεν το είδε ως άνοδο της ακροαριστεράς. Ούτε το ότι η Αυτής Σουργελότης του ΟΧΙ ξαναμπήκε στη Βουλή. Βούβα περί αυτού, οι εκπρόσωποι της ΝΔ. Φαίνεται με το καλημέρα, πόσα αυγά είναι διατεθειμένοι να σπάσουν».

Τι είναι το νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας 

Κλείνοντας, έγραψε: «Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Η αναφορά του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόσο από πολιτικούς όσο και στα social media.

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση - Ο μοναδικός υπουργός που έδωσε πολιτικό όρκο

«Ένας άθλιος τύπος! Ντροπή, οργή και θλίψη για “ανθρώπους” σαν τον Τζήμερο. Είμαστε με την Σοφία Ζαχαράκη, με όλες τις Σοφίες!», δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Τζήμερος για Ζαχαράκη: Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνηΤζήμερος για Ζαχαράκη: Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνηΤζήμερος για Ζαχαράκη: Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνη
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top