Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ: Στόχος η αυτοδυναμία

«Άνοιγμα» Μητσοτάκη στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για την έκβαση της κάλπης

Mιάμιση μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τη Νέα Δημοκρατία σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας. Αυτό ήταν το κλίμα στην οδό Πειραιώς όπως  μετέδωσε ο πολιτικός συντάκτης του Star Γιώργος Ευγενίδης.  Ο πρωθυπουργός θα έρχεται πλέον πολύ συχνότερα τις επόμενες εβδομάδες  στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, όπου μίλησε σήμερα στη διευρυμένη σύνθεση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ,  προτάσσοντας την ανάγκη της αυτοδυναμίας έναντι της «παραλυτικής ακυβερνησίας», όπως είπε. 

Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Γεωργούλη 

«Άνοιγμα» Μητσοτάκη στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για την έκβαση της κάλπης

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε και ένα ενδιαφέρον άνοιγμα σε ψηφοφόρους, περισσότερο κεντρογενείς, λέγοντας ότι μπορεί να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και να πάρουν Πρωθυπουργό Τσίπρα και Υπουργό Οικονομικών Βαρουφάκη σε μια κυβέρνηση ηττημένων, την οποία περιέγραψε ως ρεαλιστική πιθανότητα. Μια κυβέρνηση που θα παγιοποιήσει και την απλή αναλογική, όπως είπε. 

Τσίπρας στο Star: Είμαι κάθετος – Δεν κάνω κυβέρνηση των ηττημένων

Μητσοτάκης: Ηθική εξαίρεση ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε στον λάκκο που μας έσκαβε

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε και «ηθική εξαίρεση», λέγοντας σε υψηλούς τόνους ότι έπεσε στον λάκκο της τοξικότητας που έσκαβε για τη ΝΔ, σχετικά με την υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.  

Η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στην υπόθεση του Α. Γεωργούλη

Η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στην υπόθεση του Α. Γεωργούλη  

Αποκάλυψη Star: Τα στοιχεία για τις νέες καταγγελίες κατά Γεωργούλη  

Από αύριο ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει σε περιοδείες, θα είναι σε Ναύπλιο και Καλαμάτα, ενώ δρομολογούνται οι πρώτες ανοιχτές συγκεντρώσεις. Την άλλη εβδομάδα θα συμπληρωθεί το παζλ με την παρουσίαση του προγράμματος την Τετάρτη και την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας την Παρασκευή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top