Αποκάλυψη Star: Τα στοιχεία για τις νέες καταγγελίες κατά Γεωργούλη     

Τουλάχιστον 4 συνεργάτες παραιτήθηκαν από το γραφείο του ευρωβουλευτή

Οι πληροφορίες που μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star Μ. Ψαρά από τις Βρυξέλλες,  για νέες αποκαλύψεις κατά του Αλέξη Γεωργούλη από πρώην συνεργάτες του    

Τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και της κατηγορίας εις βάρος του για βιασμό από την Ελένη Χρονοπούλου, αλλά και το ενδεχόμενο να καταγγείλει παρενόχληση, επίσης εις βάρος του, κοπέλα που έκανε πρακτική στο γραφείο του, μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες, Μαρία Ψαρά. 

Δικηγόροι Γεωργούλη: Ατυχής η δημοσιοποίηση της υπόθεσης πριν τις εκλογές

Όπως ανέφερε, «είναι φανερό ότι από την ανακοίνωση των συνηγόρων προκύπτει η γραμμή Γεωργούλη: Από τη μια θα αρνηθεί τα πάντα, από την άλλη αποδίδει στις καταγγελίες εναντίον του σε πολιτική σκοπιμότητα». 

Η ανταποκρίτρια του Star μετέδωσε επίσης ότι οι δικηγόροι του Α. Γεωργούλη στις Βρυξέλλες εξήγησαν ότι «ο κ. Γεωργούλης και ο συνήγορός του δεν είχαν πρόσβαση στο φάκελο και δεν θα γίνει κανένα περαιτέρω σχόλιο σε αυτό το στάδιο».  Όπως επίσης εξήγησαν, η όλη υπόθεση είναι μυστική και, αν δεν αρθεί η ασυλία του Α. Γεωργούλη, όταν θα γίνει και επισήμως κατηγορούμενος δηλαδή, οι συνήγοροί του δεν πρόκειται να πάρουν κανένα στοιχείο της δικογραφίας στα χέρια τους. 

Η κοπέλα που ενδέχεται να καταγγείλει κακοποίηση  

Όσον αφορά την κοπέλα που είχε καταγγείλει παρενόχληση από τον Α. Γεωργούλη σε υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου, όπως είχε αναφερθεί και σε ρεπορτάζ του Star, οι πληροφορίες της Μ. Ψαρά αναφέρουν ότι αυτή η κοπέλα είχε πάει για δουλειά στο συγκεκριμένο γραφείο ύστερα από πρόταση του συνεργάτη του Α. Γεωργούλη. Είναι ο υπάλληλος που σύμφωνα με πληροφορίες τον έχει καταγγείλει για εργασιακό μπούλινγκ.

Νέα καταγγελία από ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη

Ασφαλείς πηγές δήλωσαν επίσης στη Μ. Ψαρά ότι ο βασικός λόγος που τελείωσε η συνεργασία μεταξύ του συγκεκριμένου υπαλλήλου και του Αλέξη Γεωργούλη ήταν ακριβώς αυτή η κακοποιητική συμπεριφορά στην κοπέλα που τού είχε συστήσει ως εργαζόμενη. «Όχι ότι δεν είχε και άλλα εργασιακά προβλήματα η σχέση τους, αλλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» μετέδωσε.

Καταγγελίες κατά Γεωργούλη  και για εργασιακό μπούλινγκ

Καταγγελίες κατά Γεωργούλη  και για εργασιακό μπούλινγκ  

Τουλάχιστον 4 συνεργάτες του  Γεωργούλη παραιτήθηκαν 
 

Η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες μετέδωσε ακόμα ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης δεν έχει κάνει επίσημη καταγγελία και πως συνέχιζε μέχρι πρόσφατα να καταγράφεται στο δυναμικό του γραφείου Γεωργούλη, κάτι που δείχνει ότι επελέγη ένας συμβιβασμός μεταξύ τους.

Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Γεωργούλη

Από το γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη πάντως έχουν περάσει πολλοί βοηθοί. Τουλάχιστον 4 έχουν παραιτηθεί -δεν έχουν όλοι παραιτηθεί όμως για λόγους κακοποίησης. Επίσης, πολλές νέες κοπέλες -κυρίως- έχουν περάσει από εκεί για λίγους μήνες για πρακτική, όπως προβλέπει το συμβόλαιό τους. Μάλιστα, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ανακοινώσει διαδικασία επιλογής μέσω κοινωνικών δικτύων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top