Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Γεωργούλη 

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχυνε δηλητήριο και του γύρισε «μπούμερανγκ»   

Σκληρή πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχυνε δηλητήριο» ταυτίζοντας τη ΝΔ με συμπεριφορές στελεχών και προσώπων και τώρα του έχει γυρίσει μπούμερανγκ με την εμπλοκή ευρωβουλευτή του.  

Από την πλευρά της η Κoυμουνδούρου κάνει λόγο για αισχρή κομματική εκμετάλλευση εκ μέρους της κυβέρνησης. Πυρά και στους δύο εκτοξεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Μητσοτάκης: Aς σκεφτεί ο Τσίπρας το δηλητήριο που σκόρπισε 

«Ας ξανασκεφτεί πόσο κακό έκανε τελικά το δηλητήριο που σκόρπισε όλα αυτά τα χρόνια, με αφορμή και το μπούμεραγκ της τελευταίας υπόθεσης με τον ευρωβουλευτή του. Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ποτό δεν πρόκειται να γενικεύσουμε προσωπικές συμπεριφορές» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης από την Κέρκυρα.   

Στο «κόκκινο» οι προεκλογικές «μάχες»: Τι είπαν Μητσοτάκης – Τσίπρας 

ΣΥΡΙΖΑ: Αισχρή κομματική εκμετάλλευση από τη ΝΔ 

Ο Αλέξης Τσίπρας την ίδια ώρα μιλούσε στη Δράμα και απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για προσπάθεια να αξιοποιήσουν πολιτικά μια προσωπική υπόθεση.  «Ποιο είναι το μπούμεραγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο με θράσος μίλησε ο κος Μητσοτάκης; Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ίσες αποστάσεις κράτησε, ούτε «ναι μεν αλλά» είπε, ούτε κάλυψε κανέναν, ούτε εξαπατημένος δήλωσε» απάντησε η Κουμουνδούρου. 

Από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την υπόθεση Γεωργούλη

Από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την υπόθεση Γεωργούλη 

Γεωργούλης: Πότε έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες - Tι απάντησε ο ίδιος  

Ν. Ανδρουλάκης κατά Κ. Μητσοτάκη και Α. Τσίπρα για «ψηφιακό παρακράτος»

Πυρά κατά Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα εκτοξεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που στοχοποιούν την καταγγέλλουσα.  

 «Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη λειτουργία ενός ψηφιακού παρακράτους κουκουλοφόρων ψηφιακών συμμοριών οι οποίες στοχοποιούν προσωπικότητες ανθρώπων που θεωρούν ότι μπαίνουν  εμπόδιο στα σχέδια τους είτε τους στοχοποιούν για άλλους λόγους».  

Νίκος Ανδρουλάκης κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Ανδρουλάκης κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ 

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ 

Την ίδια ώρα μαίνεται ο καβγάς ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ. Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον Δημήτρη Παπαδημούλη ότι άφησε υπονοούμενα πως ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων ξεκαθαρίζοντας πως ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ το έμαθε τη Δευτέρα του Πάσχα. 

«Δεν ήταν δυνατόν να ξέρουμε εμείς κάτι που δεν ήξερε ο Βέμπερ δεν ήξερε ο Μειμαράκης,  δεν ήξερε ο Ανδρουλάκης, στέλεχος του οποίου και στενή του συνεργάτης είναι η καταγγέλλουσα» δήλωσε ο Δ, Παπαδημούλης στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.   
Η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε από την πλευρά της:    

«Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:
-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
-Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη».  

Υπόθεση Γεωργούλη:  συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση 

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα και για το εάν γνώριζε νωρίτερα «τα έργα και τις ημέρες» του ευρωβουλευτή  του και τι έκανε.  

«Είχαν σταυρώσει την κα Μενδώνη κατηγορώντας την ότι δεν αντέδρασε σε φήμες όταν δεν υπήρχε καμία καταγγελία στην περίπτωση ανθρώπου που κατηγορούνταν για ειδεχθή αδικήματα. ο οποίος δεν ήταν ούτε μέλος ούτε βουλευτής ούτε στέλεχος της ΝΔ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά» δήλωσε ο μέχρι σήμερα κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.   

Συγκινημένος στην τελευταία ενημέρωση ο Οικονόμου – Με ποια ερώτηση έκλεισε

«Δε βλέπω να μπορούσε να έχει κάνει κάτι άλλο, δηλαδή ρωτάς τον ίδιο,  δε μείναμε εκεί, γιατί αυτός ο άνθρωπος λέει αυτά που λέει για να προστατεύσει τον εαυτό του ενδεχομένως. Δε μείναμε εκεί,  απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Από εκεί πήραμε αρνητική απάντηση» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου στο Mega.  

«Είμαστε κάθετοι στο ότι πρέπει σε βάθος να διερευνώνται υποθέσεις κακοποίησης, ιδιαίτερα γυναικών, νέων παιδιών, σεξουαλικής παρενόχλησης και ζητημάτων κακοποίησης κάθε λογής» τόνισε ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top