Συγκινημένος στην τελευταία ενημέρωση ο Οικονόμου – Με ποια ερώτηση έκλεισε

Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Άκης Σκέρτσος

«Από την Κυριακή ξεκινούν οι περιορισμοί που επιβάλλει ο εκλογικός νόμος στις εμφανίσεις των υποψηφίων βουλευτών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης», είπε ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος έκανε σήμερα την τελευταία του ενημέρωση ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«To προσεχές Σάββατο, 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών», είπε ο κ. Οικονόμου, τη θέση του οποίου μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου αναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Μίγας: Το χυδαίο σχόλιο για Ανδρουλάκη - Χρονοπούλου

«Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών, 160 ενημερώσεων πολιτικών συντακτών στην Αθήνα και 8 στη Θεσσαλονίκη. Την πρώτη  μέρα είχα πει πως θα προσπαθήσω να οριοθετήσω πολιτικά το βήμα αυτό και να απαντώ με ειλικρίνεια στους δημοσιογράφους. Θέλω να ελπίζω ότι έκανα πράξη τη δέσμευσή μου αυτή», είπε συγκινημένος ο κ. Οικονόμου.

Γεωργιάδης: «Αυτή η δημοσιογράφος διέρρευσε το όνομα της Χρονοπούλου»

«Χαμογελώ όχι επειδή τέλειωσε, αλλά επειδή συνέβη», είπε ο Γιάννης Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωσή του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος 

«Χαμογελώ όχι επειδή τέλειωσε, αλλά επειδή συνέβη», είπε ο Γιάννης Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωσή του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος 

«Παραδίδοντας στον Άκη Σκέρτσο χαμογελώ όχι επειδή τέλειωσε, αλλά επειδή συνέβη. Γιατί κάθε τέλος είναι αφετηρία, από την οποία ξεπηδούν νέες αρχές», κατέληξε, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς, αλλά και τον πρωθυπουργό «που μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι θεσμικά η φωνή της κυβέρνησης».

«Αν είναι στημένο;»: Νέο «χτύπημα» από υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργούλη

Μάλιστα, η τελευταία ερώτηση που του έγινε ήταν εάν έχει να δώσει κάποια συμβουλή στον κ. Σκέρτσο.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι» σε κυβέρνηση ηττημένων από Δραγασάκη και Τσακαλώτο

«Δε χρειάζεται καμία συμβουλή ο κ. Σκέρτσος», είπε χαμογελώντας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top