Γεωργιάδης: «Αυτή η δημοσιογράφος διέρρευσε το όνομα της Χρονοπούλου»

Διαψεύδει η Αρετή Αθανασίου - Η απάντηση στον υπουργό Ανάπτυξης

Τη δημοσιογράφο Αρετή Αθανασίου κατονόμασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως τον άνθρωπο που αποκάλυψε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, τονίζοντας πως είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ / Βίντεο: Action24

Σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει ο Άδωνις Γεωργιάδης την αποκάλυψη του ονόματος της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

«Αυτή που έκανε τη διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας λέγεται Αρετή Αθανασίου. Έχει βγει και το tweet της, αν και το διέγραψε μετά, και η ώρα του tweet», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Μίγας: Το χυδαίο σχόλιο για Ανδρουλάκη - Χρονοπούλου

«Αυτή έγραψε κατευθείαν και το όνομα της καταγγέλλουσας και την ιδιότητά της. Είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αντίστοιχη ήταν και η τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου.

«Αν είναι στημένο;»: Νέο «χτύπημα» από υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργούλη

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον Σκάι είπε πως είναι γνωστό στους πολιτικούς κύκλους το όνομα και τόνισε και ο ίδιος πως πρόκειται για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να την κατονομάσει.

«Υπάρχει ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε τη διακίνηση του ονόματος», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, χωρίς να το κατονομάσει / Βίντεο: Σκάι

Γεωργούλης: Έρευνα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας

«Ξαφνικά διακινείται ένα όνομα και βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει ότι υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την διακίνηση του ονόματος. Το ξέρουμε το όνομα. Και πήρα να ρωτήσω και μου είπαν και το όνομα. Δεν είναι δικό μου θέμα το πω. Να το πει το κόμμα μου. Κάποιος το διακίνησε το όνομα», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Σάλος στο twitter με την ανάρτηση της Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη

Το tweet της δημοσιογράφου Αρετής Αθανασίου, η οποία - όπως υποστηρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης - δημοσιεύσε πρώτη το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου

Το tweet της δημοσιογράφου Αρετής Αθανασίου, η οποία - όπως υποστηρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης - δημοσιεύσε πρώτη το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου

Στο screenshot του tweet της κυρίας Αθανασίου, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, διακρίνεται ως ώρα δημοσίευσης 18.02 τη Δευτέρα 17 Απριλίου.

Η απάντηση της δημοσιογράφου Αρετής Αθανασίου

Η Αρετή Αθανασίου απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

Όπως υποστηρίζει, δεν είναι πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Γεωργούλης: Νέες αποκαλύψεις από ασκούμενη και στενό συνεργάτη του

Παράλληλα, τονίζει πως η αποκάλυψη του ονόματος της Ελένης Χρονοπούλου έγινε μισή ώρα πριν κάνει η ίδια την ανάρτησή της από ενημερωτική ιστοσελίδα.

«Η αλήθεια είναι πως δεν απορώ για τον ψευδόμενο κ. Γεωργιάδη, ούτως ή άλλως ψάχνουμε πάντα να βρούμε μια αλήθεια ανάμεσα στα ψέματα που ξεστομίζει» σημειώνει η κα Αθανασίου.

«Ενα μόνο έχω να του πω. Ντροπή του που εργαλειοποιεί μια τόση ευαίσθητη υπόθεση και ψεύδεται δημόσια, για να συκοφαντήσει και να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top