Γεωργούλης: Νέες αποκαλύψεις από ασκούμενη και στενό συνεργάτη του

Επιστρέφει στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής - Ζητά ακρόαση από την Εισαγγελία

Εάν αποφασιστεί η άρση ασυλίας του κ. Γεωργούλη, τότε οι αρχές θα του στείλουν επιστολή με την οποία θα τον καλούν να δώσει κατάθεση / Βίντεο: ΕΡΤ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου το 2020.

Εάν αποφασιστεί η άρση ασυλίας του κ. Γεωργούλη, τότε οι αρχές θα του στείλουν επιστολή με την οποία θα τον καλούν να δώσει κατάθεση / Βίντεο: ΕΡΤ
 

Σύμφωνα με νέα καταγγελία, από συνεργάτη του στην αρχή της θητείας του ο ευρωβουλευτής έβριζε και είχε εξάρσεις.

Γεωργούλης: Τι λέει η δικηγόρος του για τις κατηγορίες

«Υπήρξε καταγγελία σε αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για εργασιακή κακομεταχείριση από συνεργάτη του περίπου στην αρχή της θητείας του. Έβριζε και είχε εξάρσεις», αναφέρει νέα μαρτυρία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ποια είναι η γυναίκα που αναμένεται να κάνει δεύτερη καταγγελία

Οι πληροφορίες θέλουν μια γυναίκα, η οποία έκανε την πρακτική της στο γραφείο του ευρωβουλευτή, να ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία στις αρχές.

Απίστευτο: 5 στους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές είναι υπό δικαστική διερεύνηση!

Η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε στο γραφείο του κ. Γεωργούλη, προκειμένου να κάνει την πρακτική της άσκηση από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020. Ήταν η προσωπική φωτογράφος σε επίσημες εκδηλώσεις. Φέρεται να έχει δεχθεί σεξουαλική παρανόχληση, σε χώρο εκτός του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και σωματική βία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έρθει ήδη σε επαφή με δικηγόρο, ωστόσο διστάζει να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που έχει λάβει η υπόθεση της Ελένης Χρονοπούλου και τη διαρροή των προσωπικών της στοιχείων. 

Ο κ. Γεωργούλης δείχνει πρόθεση συνεργασίας με τις βελγικές αρχές, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ζητήσει ο ίδιος ακρόαση / Instagram

Ο κ. Γεωργούλης δείχνει πρόθεση συνεργασίας με τις βελγικές αρχές, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ζητήσει ο ίδιος ακρόαση / Instagram

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι τα δύο νέα άτομα που τον καταγγέλλουν

Μαζί με την κοπέλα, έφυγε την ίδια περίοδο και ο υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος και είχε φέρει την ασκούμενη φωτογράφο στις Βρυξέλλες. Ο συγκεκριμένος άνδρας κατήγγειλε επιθετική συμπεριφορά απέναντί του και εργασιακό bullying από την πλευρά του ευρωβουλευτή.

Γεωργούλης: Αυτή είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε για βαριά κακοποίηση

Οι καταγγελίες των δύο δεν έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, νομική μορφή.

Γεωργούλης: Σήμερα η δικογραφία στους δικηγόρους του

Η δικογραφία για την υπόθεση θα έρθει σήμερα στα χέρια των δικηγόρων του, οι οποίοι – όπως δήλωσε και η Ματίνα Μαλλά στο star.gr – δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για τις κατηγορίες εναντίον του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή.

Nομική τρίπλα Γεωργούλη: Ζήτησε ακρόαση από τις βελγικές αρχές!

Ο κ. Γεωργούλης, πάντως, δείχνει πρόθεση συνεργασίας με τις βελγικές αρχές, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ζητήσει ο ίδιος ακρόαση.

Γεωργούλης: Η διαδικασία για την άρση ασυλίας του

Όσον αφορά την άρση ασυλίας του Ευρωβουλευτή, αναμένεται να γίνει μια συνεδρίαση από την Επιτροπή για να οριστούν οι συντονιστές και σε μεταγενέστερο στάδιο θα κληθεί ο ίδιος και κατόπιν θα γίνει η ψηφοφορία.

Η Ελένη Χρονοπούλου έκανε την καταγγελία για τον ΑΛέξη Γεωργούλη το 2020  

Η Ελένη Χρονοπούλου έκανε την καταγγελία για τον ΑΛέξη Γεωργούλη το 2020  

Γεωργούλης: Πότε έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες - Tι απάντησε ο ίδιος  

Η επόμενη συνεδρίαση είναι στις 30 Μαΐου, όμως δεν αποκλείεται και μια έκτακτη συνεδρίαση για την άρση της ασυλίας.

Γεωργούλης: «Θέλει την τιμωρία του», λέει ο δικηγόρος της Χρονοπούλου

Εάν αποφασιστεί η άρση ασυλίας του κ. Γεωργούλη, τότε οι αρχές θα του στείλουν επιστολή με την οποία θα τον καλούν να δώσει κατάθεση.

Από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top