Γεωργούλης: Πότε έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες - Tι απάντησε ο ίδιος  

Από τις φήμες στις καταγγελίες και η αρχικά «οργισμένη» αντίδραση  

Πληροφορίες για το πλούσιο παρασκήνιο και τι έγινε από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες για τον Αλέξη Γεωργούλη, τι απάντησε και πως αντέδρασε ο ίδιος στις καταγγελίες, στις ερωτήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.    

Nομική τρίπλα Γεωργούλη: Ζήτησε ακρόαση από τις βελγικές αρχές!

Γεωργούλης στον Παπαδημούλη: Με προσβάλει και μόνο που με ρωτάς  

Το καλοκαίρι του 2022 έφτασαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες πληροφορίες ότι ο Αλέξης Γεωργούλης εμπλέκεται σε υπόθεση «metoo». Ενημερώθηκε αμέσως ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση. Ο επικεφαλής της ευρωομάδας Δημητρης Παπαδημουλης επικοινώνησε με τον διάσημο ηθοποιο, ο οποίος σχεδόν εν εξάλλω του είπε: «Αν είναι δυνατόν! Με προσβάλει και μόνο που με ρωτάς για κάτι τέτοιο»!  

Τσίπρας για Γεωργούλη: Σε ζητήματα σεξουαλικής βίας είμαστε με τα θύματα 

Ταυτόχρονα εστάλησαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου γραπτά ερωτήματα, όπως εάν έχουν κάτι από τις βελγικές αρχές, αστυνομικές και δικαστικές, εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. 

Το πρώτο ερώτημα και η αποκάλυψη μετά το Πάσχα   

Μετά από μια διαδικασία που διήρκησε τρεις μήνες δεν προέκυψαν στοιχεία που να τον αφορούν, καθώς το ευρωκοινοβούλιο απάντησε πως δεν υπάρχει κάτι από τις βελγικές αρχές για τον ευρωβουλευτή. Και ερχόμαστε στο «τώρα», τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα,  όπου η ολομέλεια «παγώνει» από την ανακοίνωση για αίτημα των βελγικών αρχών να αρθεί  η ασυλία του. 

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι τα δύο νέα άτομα που τον καταγγέλλουν

Ο διευθυντής του γραφείου του Αλεξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, μόλις ενημερώθηκε, κάλεσε στο τηλέφωνο τον κ. Γεωργούλη, ο οποίος εμφανίστηκε σχεδόν σα να έπεφτε από τα σύννεφα και του είπε πως δεν είχε καμία ενημέρωση για την υπόθεση.  

Στις επίμονες ερωτήσεις που του έγιναν, προσπαθώντας να έχουν μια συνολική εικόνα της κατάστασης, ο κ. Γεωργούλης είπε πως με την καταγγέλλουσα είχαν σχέση στο παρελθόν, χώρισαν το 2020 και πως έχει να την δει από τότε. 

Άδωνις: Ο Τσίπρας γνώριζε για τον Γεωργούλη και τον κάλυπτε

Ανέφερε μάλιστα πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο τα καταγγέλλει όλα αυτά και ο μόνος λόγος που θεωρεί ότι είναι ο πιο πιθανός είναι η ερωτική εκδίκηση επειδή την χώρισε. Με τον κ. Καλογήρου ξαναμίλησαν όταν πια έγινε γνωστό και επίσημα πλέον ότι η Ελένη Χρονοπούλου τον έχει καταγγείλει με στοιχεία για βιασμό και σωματικές βλάβες και του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, χωρίς βέβαια να έχει πάρει απάντηση έως τώρα τουλάχιστον.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top