Τσίπρας για Γεωργούλη: Σε ζητήματα σεξουαλικής βίας είμαστε με τα θύματα 

«Δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις»

Η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Γεωργούλη από το Λαύριο (video Star)    

Θέση στο ζήτημα των καταγγελιών κατά του πρότινος ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική βία πήρε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Λαύριο.  

Υπόθεση Γεωργούλη: Σε φαρμακείο για πρώτες βοήθειες πήγε η καταγγέλλουσα 

«Σε ζητήματα με σεξουαλική βία δεν υπάρχουν ‘ναι μεν, αλλά', δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις. Είμαστε με τα θύματα και θα είμαστε με τα θύματα, όχι με τους θύτες» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με τη «σοβαρή καταγγελία», όπως τη χαρακτήρισε, για τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν είχε γνώση της καταγγελίας. Δηλώνει αθώος»

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη δικαιοσύνη και έχει τεκμήριο αθωότητας» δήλωσε, αλλά πρόσθεσε ότι σε αυτά τα ζητήματα, δε χωράει «καμία συγκάλυψη, καμία ανοχή, καμία σκιά, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται και όποιος κι αν εάν αυτός». 

Γεωργούλης: Η πρώτη ανάρτηση της γυναίκας που τον καταγγέλλει για βιασμό

«Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω εδώ», επισήμανε ο  κ. Τσίπρας, ο οποίος ανέφερε επίσης για το ίδιο ζήτημα: «Όλοι και κυρίως όσοι έχουμε παιδιά και μάλιστα αγόρια, οφείλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να συμπεριφέρονται και ότι μεγαλύτερη αξία είναι η αξιοπρέπεια και η ανθρώπινη ύπαρξη την οποία πρέπει να σεβόμαστε. Δε χωράει βία, δεν χωράει ανοχή απέναντι στη βία. Δικαιοσύνη παντού, λοιπόν». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top