Άδωνις: Ο Τσίπρας γνώριζε για τον Γεωργούλη και τον κάλυπτε

Έως και τρεις μήνες μέχρι να βγει απόφαση στο Ευρωκοινοβούλιο

«Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην καταγγελία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ε. X. για κακοποίηση από τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

«Ως προς την υπόθεση αυτή καθ’ αυτή, κανένας δεν μπορεί να λάβει θέση. Είναι μια εν εξελίξει δικαστική διαδικασία και ο κ. Γεωργούλης έχει το τεκμήριο της αθωότητας, όπως κάθε κατηγορούμενος. Στα πολιτικά ζητήματα, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θέλω να υπενθυμίσω ότι όταν έγινε η καταγγελία κατά του κ. Λιγνάδη, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μία εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρος του Μητσοτάκη, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία από την Επίδαυρο, και μία απίστευτη δολοφονία χαρακτήρος της Λίνας Μενδώνη. Ξαφνικά ήταν απαράδεκτο που δε γνώριζε τον χαρακτήρα του Λιγνάδη », είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Γεωργούλης: Αυτή είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε για βαριά κακοποίηση

«Φαντάζεστε η Νέα Δημοκρατία να δείξει όλες τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Αλέξη Γεωργούλη και να αρχίσει να λέει “ΣΥΡΙΖΑ παιδοβιαστές”, “ΣΥΡΙΖΑ βιαστές”, “ΣΥΡΙΖΑ ξυλοδαρμοί γυναικών”; Φαντάζεστε να λέει τέτοια; Φυσικά δε θα το κάνουμε, αλλά θέλω να δείξω την υποκρισία», συμπλήρωσε.

«Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη 

«Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη 

Αλέξης Γεωργούλης: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά από καταγγελία εις βάρος του

«Πρέπει να καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι όσο πολιτεύεται με τοξικότητα, αυτά θα τα λούζεται», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για το πώς χειρίστηκε το θέμα Λιγνάδη.

Γεωργούλης: Έως και τρεις μήνες μέχρι να βγει απόφαση στο Ευρωκοινοβούλιο

Έως και 3 μήνες μπορεί να διαρκέσει η διαδικασία μέχρι να ληφθεί απόφαση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Μητσοτάκης: Επέστρεψε από την Τήνο με το πλοίο της γραμμής

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, μετά το αίτημα για άρση ασυλίας από τις βελγικές αρχές.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργούλης, ο οποίος τέθηκε εκτός ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός κόμματος, κάνει λόγο για ψευδή κατηγορία.

Η καταγγελία είχε γίνει το 2020, αλλά η εισαγγελία που ανέλαβε την υπόθεση χρειάστηκε να ξανακάνει από την αρχή κάποιες διαδικασίες που δεν είχαν γίνει σωστά. Γι' αυτό και η διαδικασία άργησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top