Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι τα δύο νέα άτομα που τον καταγγέλλουν

Κάνουν λόγο για εργασιακό bullying από τον ευρωβουλευτή

Ποια είναι τα δύο άτομα που φέρεται να ετοιμάζουν καταγγελίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μετά την καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση της Ε.Χ. κατά του Αλέξη Γεωργούλη, «φουντώνουν» στο παρασκήνιο οι πληροφορίες ότι θέματα συμπεριφοράς με τον ευρωβουλευτή είχαν και εργαζόμενοι στο γραφείο του. 

«Ξεσπά» η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη - «Εγώ το ξέρω το παιδί μου!»

Δύο άνθρωποι που είχαν δουλέψει στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη, ένας άνδρας και μία γυναίκα, φέρονται να έχουν κάνει καταγγελίες στις υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για βίαιη συμπεριφορά.

Γεωργούλης: Τι λέει η δικηγόρος του για τις κατηγορίες

Η γυναίκα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις πολυεθνικής εταιρίας. Έκανε την καταγγελία το 2019 στο ευρωκοινοβούλιο και όχι στις βελγικές αρχές. Τότε ήταν 24 ετών και ασκούμενη στο γραφείο του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Γεωργούλης: «Θέλει την τιμωρία του», λέει ο δικηγόρος της Χρονοπούλου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταγγελία της αρχειοθετήθηκε, καθως τα στοιχεία κατά του ευρωβουλευτή δεν κρίθηκαν επαρκή.

Την ίδια τύχη είχε η καταγγελία και του άνδρα, η οποία έγινε και αυτή το 2019. Τότε ήταν υπάλληλος στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη και η καταγγελία του αφορούσε εργασιακό bullying. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος είχε συστήσει την προαναφερθείσα κοπέλα να πάει να εργαστεί στο γραφείο του, κάνοντας την πράκτική της.

Αλέξης Γεωργούλης: Θα καταθέσει η δεύτερη γυναίκα; 

Πληροφορίες του Star αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες δε γνωρίζονται προσωπικά, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ούτε έχουν συστηθεί. 

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Ε.Χ. μπορούν να την προσεγγίσουν και να κληθεί ως μάρτυρας στη δική τους υπόθεση, ενισχύοντας ουσιαστικά το κατηγορητήριο, σε μια προσπάθεια να αποδειχθεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είχε κατ΄επανάληψη βίαιη συμπεριφορά.

O συνήγορος της γυναίκας Σπήλιος Σπηλιόπουλος, δήλωσε στο Star: «Θα ήταν καλό για την υπόθεση να υπάρχει και η καταγγελία της κοπέλας, όμως θέλουμε να σεβαστούμε τη θέση της κι αν θελήσει θα μας προσεγγίσει η ίδια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα προβληματίζεται για το αν θα κάνει και η ίδια καταγγελία ή οχι. Για τη δεύτερη καταγγελία δεν έχει γνώση ούτε η Ελληνίδα δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top