Στο «κόκκινο» οι προεκλογικές «μάχες»: Τι είπαν Μητσοτάκης – Τσίπρας 

Στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός – Στο Λαύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ   

Επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου επισκέφτηκε χώρους πολιτισμού και τουριστικές υποδομές.  Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Λαύριο όπου μίλησε με πολίτες για τα προβλήματα της καθημερινότητας τους. Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται και οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων.  

Σε ΟΥΚ - Μεγάλο Πεύκο ο Μητσοτάκης: Παρακολούθησε επίδειξη κατάληψης ακτής

Περιοδεία του πρωθυπουργού  στην Κέρκυρα 

Η περαιτέρω αναβάθμιση και ανάδειξη της Κέρκυρας ως τόπος τουριστικού προορισμού αλλά και ως πόλος έλξης νέων επενδύσεων βρέθηκε στο επίκεντρο  της περιοδείας του Πρωθυπουργού στο νησί.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο δεν παρέλειψε να επισημάνει την ανάγκη προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς από τον υπερτουρισμό 

«Βλέπετε ότι οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης κατευθύνονται σε μια σειρά από δράσεις που καλύπτουν ολόκληρη την Περιφέρεια. Το λέω αυτό διότι πρέπει εδώ να γκρεμίσουμε και κάποιους μύθους οι οποίοι καλλιεργούνται, ότι δήθεν το Ταμείο Ανάκαμψης αφορά μόνο κάποιους μεγάλους και ισχυρούς. Βλέπετε το αποτύπωμά του και εδώ στην Κέρκυρα. Και είμαστε έτοιμοι να κινητοποιήσουμε και άλλους πρόσθετους πόρους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια» τόνισε. 

Ο πρωθυπουργός που παρουσιάζει  το αναπτυξιακό πρόγραμμα των Ιονίων Νήσων ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις στο παλιό και νέο φρούριο,  ενώ είδε από κοντά τα έργα αποκατάστασης του εμβληματικού αρχοντικού Βίλα Ρόζα 

Τσίπρας από το Λαύριο: Καλύτερες ημέρες για τον κόσμο της εργασίας  

Στο Λαύριο ο  Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με ανθρώπους του μόχθου  και δεσμεύτηκε για καλύτερες μερες στον κόσμο της εργασιας.

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Λαύριο

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Λαύριο  

«Αυτή η τρομακτική διεύρυνση των ανισοτήτων δεν μπορεί να μας οδηγήσει στην ευημερία. Και εμείς θέλουμε σε αυτές τις 33 μέρες, ως την κρίσιμη κάλπη, να πούμε ότι αυτό είναι το αίτημα και το σύνθημα μας, δικαιοσύνη για όλους, στους ανθρωπους του μόχθου». O κ. Τσίπρας τοποθετήθηκε πάντως και για την υπόθεση της καταγγελίας κατά του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.           

Τσίπρας για Γεωργούλη: Σε ζητήματα σεξουαλικής βίας είμαστε με τα θύματα 

Στο «κόκκινο» οι προεκλογικές μηχανές των κομμάτων 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα επέμεινε στη λογική των συνεργασιών υπό το πρίσμα προγραμματικής συμφωνίας.  «Με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό ξεκινάμε προγραμματικές συζητήσεις βάσει των προτεραιοτήτων, που έχουμε για να αλλάξουμε την Ελλάδα.  Έχω πει επίσης ότι τα πρόσωπα τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την κυβέρνηση, πρέπει να είναι κοινής αποδοχής» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.  

Νίκος Ανδρουλάκης: Επιμένει για προγραμματική συμφωνία συνεργασίας

Νίκος Ανδρουλάκης: Επιμένει για προγραμματική συμφωνία συνεργασίας 

Εκλογές 2023: Τα TikToks των πολιτικών αρχηγών που έγιναν viral!

Στο Λαύριο θα βρεθεί αύριο ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα συνομιλήσει με εργαζόμενους για τα προβλήματα στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και τη δημιουργία Δημόσιου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

ΚΚΕ: Αυτοί είμαστε! – Σποτ εμπνευσμένο από τη viral ατάκα Κουτσούμπα 

«Είμαστε στη λαϊκή αγορά στον Κολωνό και συστήνω στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον πρωθυπουργό να περάσουν μια βόλτα από εδώ, χωρίς φρουρά και χωρίς ΜΑΤ» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.   

«Ο κύριος Μητσοτάκης έχει και μια ιδεολογική αντίθεση στην απλή αναλογική. Ο κύριος Τσίπρας που την ψήφισε από την άλλη μεριά όμως, κρίνοντας από τα λόγια του, και εκείνος δεν την εκτιμάει και δεν την θέλει» δήλωσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top