Γυναικτοκτονίες: Στα «κάγκελα» ο ΣΥΡΙΖΑ για πλαστογραφία κατά Τσίπρα

Εμφανίζεται δήθεν να δίνει εντολές για το πώς θα τις διαχειριστούν

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι σε θέση να κατανοήσει την κοινωνία», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Documento

Στα «κάγκελα» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω ενός πλαστού εγγράφου που διακινείται στο διαδίκτυο και εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα δήθεν να δίνει εντολές για το πως θα γίνει ο χειρισμός του θέματος των γυναικοκτονιών στα social media του κόμματος.

Όπως καταγγέλλει η η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Καραγιάννη,  το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προσφύγει άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πλαστογραφία σε βάρος του κόμματος αλλά και του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα.

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης - «Η μητέρα μου τον φοβόταν»

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τη σκότωσε πισώπλατα με χασαπομάχαιρο

Στο κείμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να δίνει οδηγίες στα στελέχη του κόμματος, να βάζουν hashtag, όπως #μητσοτάκη_παραιτήσου και #καταπληκτική ποιότητα ζωής σε όλες τις αναρτήσεις για τις γυναικοκτονίες και τον βιασμό σε Ρέθυμνο και Λέσβο. Και αυτό, όπως τονίζει το πλαστό κείμενο, επειδή οι δράστες είναι Έλληνες.

Πού θα κάνουν φέτος διακοπές οι πολιτικοί αρχηγοί

Γυναικοκτονίες: Πλαστό έγγραφο με δήθεν εντολές Τσίπρα

Αυτό είναι το (εμφανώς) πλαστό έγγραφο που διακινείται στα social media και εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα δήθεν να δίνει συγκεκριμένες εντολές για τη διαχείριση του θέματος των γυναικοκτονιών

Αντίθετα, εμφανίζει τον κ. Τσίπρα δήθεν να δίνει εντολές να μην ασχοληθούν με άλλες αντίστοιχες υποθέσεις στις οποίες οι δράστες είναι αλλοδαποί.

Για το θέμα έκανε δήλωση και η τέως υφυπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κάνοντας λόγο για «λάσπη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top