Πού θα κάνουν φέτος διακοπές οι πολιτικοί αρχηγοί

Χανιά, Λισαβόνα και Μόντρεαλ στο μενού

Άδεια για λίγες μέρες διακοπές τον Αύγουστο έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου

«Μετρημένες» θα είναι φέτος οι διακοπές των πολιτικών αρχηγών, καθώς το βλέμμα είναι στραμμένο στις κάλπες, παρά τη διαβεβαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι αυτές θα γίνουν κανονικά, το 2023.

Οι ολιγοήμερες αποδράσεις τους συνδυαστούν με επαφές με τη λαϊκή βάση των ψηφοφόρων και τα τοπικά στελέχη των κομμάτων τους και οι διακόπτες δε θα κλείσουν καθώς παραμονεύουν οι προκλήσεις του φετινού καλοκαιριού.

Η μεγάλη έξοδος: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά

Καλοκαίρι 2022: Πού θα κάνουν διακοπές οι πολιτικοί αρχηγοί

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός, κατά τρις συμβουλές του και στους υπουργούς του στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Οι 5 εντολές Μητσοτάκη στους Υπουργούς για τις διακοπές τους 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αφιερώσει τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου σε υποχρεώσεις και περιοδείες, που θα περιλαμβάνουν και νησιωτικούς προορισμού, πάντοτε με σκοπό την ανάδειξη της αναπτυξιακής ατζέντας.

48η επέτειος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής και οι πολιτικοί αρχηγοί στην εκδήλωση για την 48η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας / Eurokinissi

Για την ξεκούρασή του θα επιλέξει και φέτος τα πατρογονικά Χανιά, σε ήσυχη και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Αλέξης Τσίπρας

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ήδη μαζί με τη σύντροφό του και τα παιδιά τους στη Λισαβόνα, όπου θα παραμείνει έως την Τετάρτη. Είναι ένα ταξίδι με το οποίο γιορτάζει την επιτυχία του γιου του, Φοίβου, στις εξετάσεις για μία θέση στο Πρότυπο Γυμνάσιο της Πλάκας.

Τσίπρας: «Η χώρα βιώνει μία καθεστωτική δυστοπία»

Τις υπόλοιπες μέρες του για ξεκούραση και περισυλλογή, o Αλέξης Τσίπρας θα τις περάσει στο σπίτι που ενοικιάζει η οικογένειά του στα Λεγραινά, καθώς δεν έχει προγραμματίσει άλλες διακοπές και θέλει να βρίσκεται κοντά στο γραφείο του.

Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, όπου έχει προγραμματίσει και πολιτική ομιλία.

Ο κ. Ανδρουλάκης βρήκε τις προηγούμενες ημέρες ευκαιρία να δει την οικογένειά του και να ξεκλέψει λίγες βουτιές ανάμεσα σε συναντήσεις και επισκέψεις. Πιο χαλαρωτικό αναμένεται να είναι το τετραήμερο που θα περάσει μαζί με τον γιο του στην Τήνο.

Θρίλερ με τις παρακολουθήσεις κινητών και το Predator

Το μεγαλύτερο ταξίδι του, όμως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το σχεδίασε για τον 15αύγουστο, καθώς σχεδιάζει να περάσει παρέα μαζί με Έλληνες ομογενείς στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Δημήτρης Κουτσούμπας

Επισήμως οι διακοπές ξεκινούν από σήμερα για τον γ.γ. του ΚΚΕ

Ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί σε γνώριμα μέρη, που έχουν το προτέρημα να βρίσκονται κοντά στη βάση του, καθώς επιθυμεί να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Θα βρίσκεται, λοιπόν, στο αγαπημένο μέρος του, τον Θεολόγο, οικογενειακά, όπου είχε αρχίσει ήδη να περνάει τα σαββατοκύριακά του, όταν δεν είχε υποχρεώσεις στο πρόγραμμά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top