Θρίλερ με τις παρακολουθήσεις κινητών και το Predator

Έχει σχέση η υπόθεση Ανδρουλάκη με την υπόθεση Κουκάκη;

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα με τις παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων.

To βασικό ερώτημα είναι: εχει σχέση το θέμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής με του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη  ή απλώς πρόκειται για σύμπτωση; Και αν ναι, πρόκειται για το ίδιο σύστημα παρακολούθησης; 

Παρέμβαση Μητσοτάκη για την απόπειρα παρακολούθησης του Ανδρουλάκη

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει βέβαιος πως ο δράστης είναι κοινός.  

Κατρούγκαλος για Λιγνάδη: Με νόμο ΣΥΡΙΖΑ η υποχρεωτική αποφυλάκιση 

«Είναι βέβαιο ότι ο δράστης είναι κοινός, δεδομένου ότι και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε όχι απλώς το ίδιο λογισμικό, αλλά ο ίδιος ακριβώς σύνδεσμος παγίδευσης. Την Δευτέρα θα καταθέσουμε σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό. Και έπονται και άλλα», είπε στο ieidiseis.

Τσιάρας για υποκλοπές σε Ανδρουλάκη: Αδιανόητο σε δημοκρατική κοινωνία 

«Αν ξένη υπηρεσία αιτήθηκε στην ΕΥΠ να τεθεί υπό παρακολούθηση ένας Έλληνας οικονομικός συντάκτης, αναμένω να δημοσιευθεί το ποια ήταν αυτή και πως η επίκληση λόγων εθνικής ασφαλείας, ταυτίζεται με το δήθεν αίτημα ξένης αρχής», έγραψε στο twitter o δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής η απόπειρα παρακολούθησης Ανδρουλάκη 

Πηγές ΝΔ: Οι δύο υποθέσεις δε συνδέονται

«Ο  διοικητής της ΕΥΠ σε άσχετο σημείο, μη συνδεόμενο με το θέμα Κουκάκη, είπε ότι αξιολογούνται και πληροφορίες που έρχονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες. Δηλαδή το αυτονόητο. Καμία απολύτως σύνδεση με την συγκεκριμένη υπόθεση», τονίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Μόνο στο Star: Πώς παρακολουθούσαν 2 επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες

Μάντζος: Δε θα σταματήσουμε εάν δε λάβουμε απαντήσεις

«Εμείς δεν θα σταματήσουμε αν δε λάβουμε απαντήσεις σε όλα μας τα ερωτήματα. Θα τα λάβουμε από την κυβέρνηση καλώς. Θα τα λάβουμε απ'τη Δικαιοσύνη θα περιμένουμε», δήλωσε τον Real FM, o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.

Λαφαζάνης: Με παρακολουθούσαν όταν ήμουν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αργότερα

Την ίδια ώρα ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέρει ότι υπήρξε θύμα παρακολουθήσεων, ενώ ήταν μέλος της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αργότερα όταν αποχώρησε από το κόμμα. 

«Εγώ σας ενηµερώνω υπεύθυνα ότι, ως υπουργός Ενέργειας στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και λόγω των διαπραγµατεύσεων που κατέληξαν σε συµφωνία µε τη Ρωσία για τη διέλευση ενός µεγάλου αγωγού από τη χώρα µας, παρακολουθούµουν εκείνη την περίοδο τουλάχιστον από τέσσερις υπηρεσίες. Ελληνικές και ξένες», δήλωσε στα Παραπολιτικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top