Παρέμβαση Μητσοτάκη για την απόπειρα παρακολούθησης του Ανδρουλάκη

Ζήτησε να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη αφού κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά 

Άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος καταγγέλλει παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ν. Ανδρουλάκης: Καταγγέλλει απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του

Την άμεση σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ακόμη και αύριο, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλακη.

Υπόθεση Ανδρουλάκη: Πως λειτουργεί το λογισμικό παρακολούθησης Predator

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να διαλευκανθεί απόλυτα και γρήγορα η υπόθεση με την μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη.

Τσιάρας για υποκλοπές σε Ανδρουλάκη: Αδιανόητο σε δημοκρατική κοινωνία 

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος καταγγέλλει απόπειρα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του με το παράνομο λογισμικό «Πήγασος» και απόπειρα υποκλοπής προσωπικών δεδομένων.

Όπως αναφέρει, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε χρήση, στις 28 Ιουνίου 2022, για προληπτικούς λόγους, της Ειδικής Υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που δημιουργήθηκε μετά από την αποκάλυψη των σκανδάλων παρακολούθησης με το λογισμικό «Πήγασος», μέσω της οποίας οι ευρωβουλευτές θα μπορούσαν να ελέγχουν τις τηλεφωνικές συσκευές τους για τυχόν μολύνσεις από παράνομα λογισμικά παρακολούθησης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top