O ΣΥΡΙΖΑ απαντάει στον Μητσοτάκη με πίνακα: Μας πουλάει φούμαρα

Τον κατηγορεί για στήριξη της αισχροκέρδειας

Η στήριξη των καταναλωτών για την ενέργεια θα συνεχιστεί και τον Μάιο, διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Ρεβυθούσα

«Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει φούμαρα ενώ οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ ξεπερνούν τους μισθούς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, με την οποία σχολιάζει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τον τις εγκαταστάσεις του τερματικού σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για εγκληματικές ευθύνες στο θέμα της στήριξης της αισχροκέρδειας στην ενέργεια.

Μητσοτάκης για ενεργειακή επάρκεια: Έτοιμοι και για το χειρότερο σενάριο

Μητσοτάκης: Η δέσμευση για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος

Παράλληλα, επισυνάπτει πίνακα, ο οποίος δείχνει πως η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση του πίνακα με το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ευρώπη.

Πίνακας τιμές ρεύματος ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει φούμαρα ενώ οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ ξεπερνούν τους μισθούς – Πάλι πρωταθλήτρια της ΕΕ η Ελλάδα στην τιμή του ρεύματος»

Χθες νοικοκυριά και επιχειρήσεις άρχισαν να παίρνουν νέους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ξεπερνούν ακόμα και το μισθό τους και ο κ. Μητσοτάκης από τη Ρεβυθούσα πουλάει φούμαρα για τη διεθνή συγκυρία, μήπως και κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τη στήριξη της αισχροκέρδειας

Έντονες αντιδράσεις για τις αναφορές της τρανς Πήλιου στη Γεννηματά

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Έβρισε χυδαία τον Δρίτσα για κριτική στον Τσίπρα

Την ώρα που η Ελλάδα για πολλοστή φορά είναι σήμερα πάλι πρωταθλήτρια στο πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία. 

Μητσοτάκης: «Η αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Μαΐου θα είναι σημαντική»

Οι πολίτες έχουν καταλάβει: Μόνο η πολιτική αλλαγή και οι προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα μειώσουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σύντομα θα στείλουν το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη και τα golden boys του.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top