Μπογδάνος: Οριστικά εκτός ΝΔ λόγω (και) Μόσιαλου 

Νέα κριτική  στην κυβέρνηση 

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Οριστικά εκτός ΝΔ αναμένεται να βρεθεί και επισήμως ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη νέα αφορμή να είναι το ζήτημα Ηλία Μόσιαλου και η ειρωνική ανάρτηση του τελευταίου για τη Γέννηση του Χριστού.     

Μητσοτάκης για Μπογδάνο: Όποιος ξεπερνά τα όρια δεν έχει θέση στη ΝΔ

Ο Κ. Μπογδάνος αποδοκιμάζει την κυβέρνηση επειδή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί τον κ. Μόσιαλο στην εκπροσώπηση της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς παρότι προσέβαλε την Παναγία και τους Χριστιανούς, όπως αναφέρει, ενώ τον ίδιο τον διέγραψε γιατί πρόσβαλε το ΚΚΕ. Σε σχόλια χρηστών του twitter υπερασπίζεται τον Θάνο Τζήμερο ενώ σε παρατηρήσεις τους να μην ασκεί κριτική στη ΝΔ γιατί παραμένει μέλος της, δηλώνει αρχικά ότι σύντομα θα κάνει κίνηση να φύγει κι ύστερα ότι… ήδη έφυγε!

Ηλίας Μόσιαλος: Οργή για την ανάρτησή του για τον κορωνοϊό και την Παναγία

Από τη ΝΔ πάντως είχε διαγραφεί μόνο από την ΚΟ και όχι από το κόμμα, ύστερα από τη γνωστή «έκρηξη» στη Βουλή και την κριτική που του είχε ασκήσει ο Υπουργός Εξωτερικών Νικος Δένδιας, για να ακολουθήσει η επιβολή της ποινής διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, με απόφαση του κ. Μητσοτάκη.

Το τελευταίο διάστημα ανέβασε τους τόνους της κριτικής του, προκαλώντας ενόχληση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ενώ πολλοί προεξοφλούσαν ότι δεν επρόκειτο ούτως ή άλλως να γίνει δεκτός ξανά στην ΚΟ λόγω του διχαστικού ύφους που έχει υιοθετήσει στον πολιτικό του λόγο, ο οποίος δεν αρμόζει στη ΝΔ  

Από την πλευρά του ο ίδιος είχε το «παράπονο» γιατί δε διαγράφηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος για τη διατύπωση δημόσιας κριτικής προς την κυβέρνηση, σε αντίθεση με τον ίδιο.    

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από τη ΝΔ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top