Μητσοτάκης για Μπογδάνο: Όποιος ξεπερνά τα όρια δεν έχει θέση στη ΝΔ

Η απάντηση του πρωθυπουργού στον Α. Τσίπρα στην τριτολογία του

Όσα είπε στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για ιστορική συμφωνία, η έγκριση της οποίας σημαίνει θωράκιση της πατρίδας μας στην ταραγμένη Μεσόγειο και σηματοδοτεί το πρώτο τολμηρό βήμα για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης, μίλησε από βήματος της Ολομέλειας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση για την «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Γαλλικής Δημοκρατίας για την εγκαθίδρυση στρατηγικής εταιρικής σχέσης για τη συνεργασία στην άμυνα και την ασφάλεια». 

Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα, θα καταγγείλετε τη Συμφωνία;

Η συζήτηση στη Βουλή ήταν σε πολύ υψηλούς τόνους με τον πρωθυπουργό να τριτολογεί και να συγκρούεται με τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα στην τριτολογία του ο κ. Μητσοτάκης απάντησε σε όσα του καταλόγισαν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης για το θέμα της διαγραφής του πρώην βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 

Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα του»

Ο πρωθυπουργός δεν το άφησε αναπάντητο όπως είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι από όταν ανέλαβε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε πει ότι δε θα επιτρέψει επιστροφή στο παρελθόν του διχασμού. «Όποιος ξεπερνάει τα όρια δε θα έχει θέση στην Κ.Ο. της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά για την υπόθεση Μπογδάνου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top