Κορωνοϊός: Plan b με επίταξη γιατρών σε περιοχές με πολλά κρούσματα  

Σχέδιο της κυβέρνησης με έξτρα κλίνες Covid-19 για να αντέξει το ΕΣΥ   

Η κυβέρνηση θα περιμένει προς το παρόν, την απόδοση των νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους που ξεκίνησαν από το Σαββατοκύριακο και δε θα προχωρήσει σε μέτρα που θα αφορούν και τους εμβολιασμένους. Ωστόσο, θα προχωρήσει σε επίταξη γιατρών, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιώργος Ευγενίδης. 

Πλεύρης: Lockdown για ανεμβολίαστους και όσους δεν έχουν αρνητικό test

Plan b με επίταξη γιατρών σε περιοχές που πιέζονται

Θα γίνει μια τελευταία πρόσκληση στους ιδιώτες γιατρούς για να βοηθήσουν τα κρατικά νοσοκομεία. Αμέσως μετά έρχεται η επίταξη σε περιοχές με πίεση (Κεντρική Μακεδονία, Αν. Μακεδονία, Θεσσαλία) και σε συγκεκριμένες ειδικότητες, αφού δεν ανταποκρίθηκαν στα κίνητρα της κυβέρνησης για ενίσχυση του ΕΣΥ. Πρόκειται για λιγότερους από 100 ιατρούς. Παράλληλα, μεταφέρονται και γιατροί του ΕΣΥ από περιοχές με χαμηλότερη πίεση.

Πλεύρης: Ψεύδεται ο κ. Τσίπρας για τις 18 κλίνες ΜΕΘ του Παπανικολάου  

Σχέδιο με έξτρα κλίνες Covid για να αντέξει το ΕΣΥ 

Έξτρα κλίνες COVID στα νοσοκομεία περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης, εφόσον πιεστεί περαιτέρω το ΕΣΥ. Εφόσον χρειαστεί  θα μπουν και άλλες κλίνες από ιδιωτικά νοσοκομεία, όπου θα μεταφέρονται ασθενείς non covid. ΄Ηδη σε περιοχές με επιδημιολογική πίεση αλλάζει η αναλογία covid-non covid από το 50 - 50 που είναι σήμερα σε αναλογία  60-40 και βλέπουμε…

«Παράθυρο» για νέα μέτρα και στα σούπερ μάρκετ  

Κυβερνητικό «όχι» σε νέα μέτρα για εμβολιασμένους

Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι τις επόμενες μέρες θα επέλθει μια κάποια σταθεροποίηση, αλλά σε πολύ υψηλά επίπεδα κρουσμάτων.

Μητσοτάκης: Οι εμβολιασμένοι δε θα στερηθούν τις ελευθερίες τους

Και αποκλείουν σε αυτή τη φάση τη λήψη περαιτέρω μέτρων που να αγγίζουν τους εμβολιασμένους, όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα και θα επαναλάβει και αύριο στην ΚΟ της ΝΔ.  Αυτό το καθεστώς θα διαρκέσει ως τις 22/11, όταν και λήγει η ισχύς των μέτρων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top