Κέιτ Μίντλετον: Τα σημάδια που δείχνουν ότι αναρρώνει καλά

Τι αναφέρουν ειδικοί που παρακολουθούν τους Κένσιγκτον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αρχίσει να επιστρέφει σιγά σιγά στα βασιλικά του καθήκοντα

Ένας μήνας έχει περάσει από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο. Μια ανακοίνωση που σόκαρε τον κόσμο και προκάλεσε λύπη και αγωνία στους Βρετανούς για την τύχη της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Κέιτ Μίντλετον: Αυτό είναι το φαγητό που... απαγορεύεται να τρώει!

Κέιτ Μίντλετον 1

Η Κέιτ στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, αποκάλυψε ότι μετά το χειρουργείο, στο οποίο υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριου, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

 

 

 Από τότε η ίδια μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά πήγαν στο εξοχικό τους στο Νόρφολκ για να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές και το παλάτι του Κένσιγκτον δεν έχει κάνει καμία αναφορά για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας. 

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το νέο μήνυμα στα social media!

Κέιτ Μίντλετον με τ παιδιά της

Ωστόσο, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι η ανάρρωση της Κέιτ πηγαίνει όλο και καλύτερα. 

Κάρολ Μίντλετον: Ο ρόλος της μετά τη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο

Σύμφωνα με ειδικούς του παλατιού η επιστροφή του πρίγκιπα Ουίλιαμ στα δημόσια καθήκοντά του είναι ένα από αυτά. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο οποίος είχε αποσυρθεί για να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του, εμφανίστηκε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ της Αγγλίας την Πέμπτη. 

πρίγκιπας Ουίλιαμ

Εκεί μαγείρεψε για μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων. 

Λίγες μέρες νωρίτερα οι δημοσιογράφοι τον είχαν απαθανατίσει σε έξοδο με τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα Τζορτζ σε ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. 

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο

 

 

Σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα, οι εμφανίσει αυτές του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν σκοπό να δείξουν ότι η βασιλική οικογένεια επιστρέφει σε μια κανονικότητα. 

Αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Κέιτ Μίντλετον 2

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι και οι δύο έξοδοι του Ουίλιαμ σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να καθησυχάσουν τους Βρετανούς ότι η ανάρρωση της Κέιτ εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και η υγεία της σημειώνει σταθερή πρόοδο. 

Κέιτ Μίντλετον: Παγκόσμιο σοκ με την αποκάλυψη της ότι πάσχει από καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον 3

«Οι βασιλείς αντιλαμβάνονται πως κάθε τι που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» δήλωσε στην The Sun ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς. «Έστειλε αυτό το μήνυμα ότι τα πράγματα, κάποια πράγματα, συνεχίζονται, λίγο – πολύ κανονικά», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top