Κέιτ Μίντλετον: Αυτό είναι το φαγητό που... απαγορεύεται να τρώει!

Λόγω μιας παλιάς δεισιδαιμονίας

Δείτε παλιότερο βίντεο για την Κέιτ Μίντλετον από το Breakfast@Star

Το ακούσαμε κι αυτό! Η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί να καταναλώσει ένα συγκεκριμένο είδος φαγητού, όχι λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία της, αλλά μιας παράδοσης στη βασιλική οικογένεια που κρατάει αιώνες.

Τα τελευταία χρόνια η Κέιτ Μίντλετον έχει αναδειχθεί σε αγαπημένη του βρετανικού λαού

Τα τελευταία χρόνια η Κέιτ Μίντλετον έχει αναδειχθεί σε αγαπημένη του βρετανικού λαού /Φωτογραφία AP Images/Jacob King

Πρώην βασιλικός σεφ ισχυρίστηκε ότι οι Γουίνδσορ, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ, δεν επιλέγουν ποτέ σνακ που έχουν τετράγωνο σχήμα, όπως το τοστ, κι η παράξενη αυτή συνήθεια προέρχεται από πολύ παλιά. 

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα που έχει στη συλλογή της

Ο Graham Newbould εξήγησε ότι η Κέιτ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν αυτό το είδος σάντουιτς, λόγω μιας παλιάς δεισιδαιμονίας. Ο σεφ που εργαζόταν για πολλά χρόνια στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και του Μπάκιγχαμ, εξήγησε τον ασυνήθιστο κανόνα σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Secrets of the Royal Kitchen

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το νέο μήνυμα στα social media!

«Τα βασιλικά μέλη δεν τρώνε ποτέ τετράγωνα σάντουιτς, γιατί η παράδοση λέει ότι όποιος τους προσφέρει φαγητό με μυτερές άκρες προσπαθεί να ανατρέψει τον θρόνο», εξήγησε ο σεφ. Πρόσθεσε ότι όλα τα χρόνια που εργαζόταν για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, δεν παρέδωσε ποτέ ένα πιάτο με γωνίες στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο η ίδια συνόδευε το τσάι της με στρογγυλεμένα τοστάκια».

Η Κέιτ Μίντλετον κι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δοκιμάζουν pancake ρυζιού το 2106 στην Ινδία

Η Κέιτ Μίντλετον κι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δοκιμάζουν pancake ρυζιού το 2106 στην Ινδία /Φωτογραφία AP Images/Danish Siddiqui

Η εφημερίδα The Sun αναφέρει ότι υπήρχε ακόμα ένας άλλος λόγος που ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ιδιότροπος με το σχήμα του φαγητού του: «Θεωρείται ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, πρίγκιπας Αλβέρτος, ακολούθησε τις ίδιες δεισιδαιμονικές πεποιθήσεις επειδή φέρεται να πίστευε ότι η κατανάλωση φαγητού σε σχήμα φέρετρου έφερνε ατυχία!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top