Κάρολ Μίντλετον: Ο ρόλος της μετά τη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο

Η μητέρα της Πριγκίπισσσας της Ουαλίας κρατά δεμένη την οικογένεια

Η απρόσμενη αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο ξάφνιασε και συγκίνησε τον κόσμο. Έκτοτε, η οικογένειά της, οι φίλοι της και οι θαυμαστές της συσπειρώθηκαν για να στηρίξουν την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ωστόσο, το πιο σημαντικό στήριγμα γι' αυτήν αυτή τη στιγμή είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι η μητέρα της. 

Μίντλετον: Οι θεωρίες συνωμοσίας για το βίντεο - Τι λένε Getty και BBC

Η Κάρολ Μίντλετον είναι πάντα ένας πυλώνας για τη ζωή της Κέιτ, πόσο μάλλον σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για εκείνη. Από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η κόρη της υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά, η Κάρολ είναι μαζί της σε κάθε της βήμα. Από τη συνοδεία της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο μέχρι και τη φροντίδα των εγγονιών της, δε σταμάτησε ποτέ να προσφέρει βοήθεια. 

Η Κάρολ Μίντλετον είναι πάντα εκεί για την οικογένειά της / AP

Ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε στην Independent: «Η Κάρολ ήταν η κινητήρια δύναμη που κράτησε την οικογένεια ενωμένη με την ελάχιστη δυνατή φασαρία και τη μέγιστη δυνατή σεμνότητα. Έχει κάνει πολλές φορές το δρομολόγιο για το σχολείο του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις, τους έχει πάει σε σχολικούς αθλητικούς αγώνες και τους έχει δώσει ατελείωτη υποστήριξη. Θυμίζει πολύ τη Μαίρη Πόπινς».

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη στον γιο της, Λούις, για τα γενέθλιά του!

Η Κάρολ Μίντλετον είναι συνολικά επτά φορές γιαγιά. Εκτός από τα τρία παιδιά της Κέιτ και του Ουίλιαμ, έχει άλλα τρία από την κόρη της, την Πίππα - τον 5χρονο Άρθουρ, την 4χρονη Γκρέις και την ενός έτους Ρόουζ – καθώς και έναν εγγονό από τον γιο της Τζέιμς, τον μικρό Ίνιγκο.

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ / AP

Κάρολ Μίντλετον: Η σχέση λατρείας με τα εγγόνια της 

Η Κάρολ είναι μια στοργική γιαγιά που που προσέχει πολύ τα πολυαγαπημένα της εγγόνια κι έχει χτίσει μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης, αγάπης και αφοσίωσης. Όπως έχει πει, της αρέσει να «τρέχει στους λόφους, να σκαρφαλώνει στα δέντρα και να περνάει από το τούνελ στην παιδική χαρά». «Όσο μπορώ, αυτό θα κάνω. Μαγειρεύω μαζί τους, χορεύω μαζί τους, κάνουμε βόλτες με ποδήλατο».

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο

Αγαπά σαν γιο της τον πρίγκιπα Ουίλιαμ 

Οι Μίντλετονς, η Κάρολ και ο σύζυγός της Μάικλ, έχουν επίσης στηρίξει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον οποίο αγαπούν σαν γιο. «Ένα από τα πράγματα που ενίσχυσαν ξεκάθαρα τη σχέση μεταξύ του Ουίλιαμ και της Κέιτ από την αρχή ήταν το γεγονός ότι η Κέιτ προερχόταν από μια πολύ δεμένη οικογένεια», λέει γνωστό βασιλικός αναλυτής. 

Είναι λογικό ότι αυτή η οικογενειακή ενότητα θα είναι απαραίτητη τους επόμενους μήνες για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Κέιτ. «Οι Μίντλετονς είναι πραγματικά το τέλειο ''αντίδοτο'' για τη μεγαλοπρέπεια της βασιλικής οικογένειας, επειδή είναι μια αρκετά συνηθισμένη οικογενειακή μονάδα, η οποία θα είναι σημαντική για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Κέιτ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top