Τρίβει τα χέρια της η Μέγκαν Μαρκλ: «Εγώ δε θα έκανα ποτέ τέτοιο λάθος»

Κριτική μέσω… διαρροών στην Κέιτ Μίντλετον για το photoshop

Σάλος στη Βρετανία με την παραδοχή της Κέιτ Μίντλετον ότι έκανε photoshop σε φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε - Βίντεο αρχείου κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τρίβει τα χέρια της χαιρέκακα η Μέγκαν Μαρκλ μετά από την γκάφα της Κέιτ Μίντλετον να αλλοιώσει τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα για την Ημέρα της Μητέρας για την οποία ζήτησε δημόσια συγγνώμη. 

Κέιτ Μίντλετον: Τα έκανε μαντάρα με τη φωτογραφία – Οι 16 «παρεμβάσεις»

Πηγές των Σάσσεξ δεν άφησαν ασχολίαστο το «Photogate» που επισκίασε τις τελευταίες μέρες τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, εν μέσω ενός οργίου φημών για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ. 

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ

«Αυτό είναι ένα λάθος που δε θα έκανε ποτέ η Μέγκαν», ανέφερε το περιβάλλον του Χάρι και της Μέγκαν στην Page Six με έναν τόνο ικανοποίησης για το λάθος της πριγκίπισσας της Ουαλίας που την άφησε εκτεθειμένη στα μάτια των Βρετανών. 

Κέιτ Μίντλετον: Νέα φωτογραφία μετά τον σάλο και τη δημόσια συγγνώμη

Μέγκαν Μαρκλ

Οι… «αυτοεξόριστοι» Χάρι και Μέγκαν που μετακόμισαν στο Λος Άντζελες για να απομακρυνθούν από το «τοξικό» γι’ αυτούς βασιλικό περιβάλλον, φαίνεται ότι όλο το μυαλό τους το έχουν πίσω στο Μπακιγχαμ. 

Κέιτ Μίντλετον: Δημόσια συγγνώμη για το photoshop στη φωτογραφία της

Ούτε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο ο βασιλιάς Κάρολος, όσο και η Κέιτ δεν τους σταματούν, από το να εκδηλώνουν την πικρία τους και τη χαιρεκακία τους με την πρώτη αφορμή. 

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ 1

«Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο πρόβλημα, θα είχαν εκμηδενιστεί. Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια. Αυτό είναι ένα λάθος που δε θα έκανε ποτέ η Μέγκαν… έχει καλό μάτι και τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια», ανέφεραν οι πηγές που πρόσκεινται στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλο στον διάδοχο Ουίλιαμ και στην Κέιτ Μίντλετον.

Αποσύρουν την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση - «Είναι ψεύτικη»

Όπως σημειώνει πάντως η Page Six, το παλάτι του Κένσινγκτον είναι απίθανο να δει θετικά αυτή την… παρασκηνιακή παρέμβαση μέσω  πηγών των Σάσσεξ. 

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ 2

Μάλιστα αναζήτησε μια απάντηση από το παλάτι και βασιλική πηγή είπε πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι «control freak» με την εικόνα της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θέλει πάντα τον τελευταίο λόγο, ειδικά όταν πρόκειται για την επεξεργασία της Vogue».

Μίντλετον: «Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά. Δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό»

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ έγινε το 2019 το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δούλεψε ως guest editor στη Vogue, αλλά λέγεται ότι εξόργισε το προσωπικό με τη συμπεριφορά και τις απαιτήσεις της, ενώ το θέμα της με τις 15 γυναίκες που την ενέπνεαν προκάλεσε διαμάχες καθώς δεν περιελάμβανε τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ επίσιμα ντυμένες

Κέιτ Μίνλτετον: Μπάχαλο με την ημερομηνία επιστροφής στα καθήκοντά της

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες της Page Six, η Μαρκλ δεν ήθελε ποτέ να ακολουθήσει τη διαδικασία του παλατιού για τη δημοσιοποίηση εικόνων μέσω φωτογραφικών πρακτορείων όπως το Associated Press και το Reuters, και ήθελε μόνο να τις δημοσιεύσει στο Instagram στον λογαριασμό @sussexroyal που έλεγχε η ίδια, διατηρώντας τα πνευματικά δικαιώματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top