ΗΠΑ: Μάνα στραγγάλισε το γιο της επειδή γκρίνιαζε

Το παιδί δεν άντεχε τη φτώχεια της οικογένειας

Μητέρα στις ΗΠΑ σκότωσε, το 2019, τα παιδιά της επειδή νόμιζε ότι είναι «ζόμπι»

Την υπόθεση μιας σύγχρονης Μήδειας φαίνεται ότι εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όπου μια μητέρα κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της με μια ζώνη για να μη βιώσει την ανέχεια λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η οικογένεια.

H 50χρονη μητέρα στραγγάλισε τον γιο της, ενώ κοιμόταν - AP

H 50χρονη μητέρα στραγγάλισε τον γιο της, ενώ κοιμόταν - AP

ΗΠΑ: Ο 25χρονος μακελάρης θα απολυόταν από την τράπεζα - Σκότωσε 5 άτομα

Ο πατέρας εντόπισε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο σπίτι, ενώ η 50χρονη μητέρα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού.

 

 

ΗΠΑ: Kατηγορούμενη η μητέρα του 6χρονου για τον πυροβολισμό της δασκάλας

Σημειώνεται ότι η μητέρα φέρεται να παραδέχτηκε ότι εκείνη διέπραξε το έγκλημα, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι ο 11χρονος γιος της «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα» για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια, σύμφωνα με τη New York Post. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι στραγγάλισε το παιδί της για να μην χρειαστεί «να μεγαλώσει με αυτές τις οικονομικές δυσκολίες».

 

 

Το στραγγάλισε με μια ζώνη

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας στην Πενσυλβάνια μετά από κλήση που δέχτηκε, όταν ο πατέρας βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα του πτώματος του παιδιού του. Το άψυχο σώμα του 11χρονου αγοριού βρέθηκε στην κύρια κρεβατοκάμαρα όπου, την προηγούμενη νύχτα, κοιμήθηκε με τη μητέρα του

 

 

Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της επειδή νόμιζε ότι είναι «ζόμπι»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας ανακάλυψε ότι το υπνοδωμάτιο ήταν κλειδωμένο, ενώ η σύζυγός του και το αυτοκίνητό τους έλειπαν, ωστόσο δεν ήταν ξεκάθαρο, από την αρχή, πού κοιμόταν εκείνος πριν βρει το πτώμα του παιδιού του. 

ΗΠΑ: Έξι νεκροί από πυροβολισμούς στο Κεντάκι – Ανάμεσά τους αστυνομικός

Υπογραμμίζεται ότι η ζώνη που χρησιμοποίησε η μητέρα για να στραγγαλίσει το παιδί της βρέθηκε μέσα στο όχημα, ενώ η κατηγορούμενη οδήγησε περίπου 120 μίλια μέχρι το New Jersey, αφού διέπραξε το φρικιαστικό έγκλημα, σύμφωνα με τις Αρχές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top