Πρίγκιπας Harry: «Η αγάπη του για τη Meghan θόλωσε την κρίση του» 

Τι αναφέρει νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια

Ρεπορτάζ του Breakfast@Star για τον πρίγκιπα Ηarry και τη Μeghan Markle

Η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ θεωρούσε ότι η συμπεριφορά του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ ήταν «αρκετά τρελή» και ότι ο Ηarry είχε «αναλωθεί» τόσο πολύ από την αγάπη του για τη Μeghan που αυτό «θόλωνε την κρίση του», ισχυρίζεται ένα νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Μέγκαν - Χάρι: Το Παλάτι αναγνώρισε τους τίτλους των παιδιών τους!

Ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Τζόμπσον, στο βιβλίο του «Our King», αποκάλυψε πως η βασίλισσα, η οποία είχε μεγάλη στοργή για τον εγγονό της πρίγκιπα Ηarry, είχε κουραστεί από τα ξεσπάσματά του και από τις διαφωνίες μεταξύ του Ηarry και του αδελφού του πρίγκιπα William, που μερικές φορές γίνονταν παρουσία της.

Ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν βάφτισαν τη Λίλιμπετ υπό άκρα μυστικότητα

Ο Τζόμπσον πρόσθεσε ότι, αφού ο Ηarry και η Μeghan άρχισαν να επικρίνουν δημόσια τόσο τη μοναρχία όσο και τα μέλη της οικογένειας, «η βασίλισσα ειλικρινά συγκλονίστηκε από τη συμπεριφορά του ζευγαριού, περιγράφοντάς την ως "αρκετά τρελή"».

 δούκας και δούκισσα του Σάσεξ

«Η βασίλισσα Ελισάβετ ειλικρινά συγκλονίστηκε από τη συμπεριφορά του ζευγαριού» αναφέρει νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια / AP

«Έφτασε να πιστέψει, ότι ο εγγονός της αναλώθηκε τόσο πολύ από την αγάπη του για τη γυναίκα του που αυτό θόλωσε την κρίση του» πρόσθεσε ο συγγραφέας.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας, ο Ηarry αποκάλυψε μάλιστα ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες από την προβληματική σχέση του με τη βασιλική οικογένεια τόσο στο αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix όσο και στην αυτοβιογραφία του, «Spare».

 δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ

Η Ελισάβετ φέρεται να θεωρούσε πως ο εγγονός της αναλώθηκε τόσο πολύ από την αγάπη του για τη γυναίκα του που αυτό θόλωσε την κρίση του / AP

Σκέφτονται να...«κόψουν» τον ατίθασο Louis από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Αν και ο χρόνος μετρά αντίστροφα, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν οι Σάσεξ θα ταξιδέψουν από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια για να παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 6 Μαΐου στο Γουέστμινστερ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top