Σκέφτονται να...«κόψουν» τον ατίθασο Louis από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Στον «αέρα» η παρουσία του πρίγκιπα Louis στη στέψη του παππού του

Ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου 

Στον αέρα είναι ακόμη η παρουσία του πρίγκιπα Louis, του μικρότερου παιδιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, στην επικείμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ'. Κι αυτό λόγω του... ατίθασου χαρακτήρα του μικρού πρίγκιπα που καταφέρνει πάντα με έναν μοναδικό -όσο και αξιαγάπητο- τρόπο να τα κάνει όλα άνω κάτω!

Ο Κάρολος θέλει τον Harry στη στέψη του, αλλά ο William αντιδρά

Ο πρίγκιπας Louis που είναι ο βενιαμίν της οικογένειας του William και της Kate

Ο πρίγκιπας Louis, το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton τραβά πάνω του όλα τα φλας λόγω του ατίθασου χαρακτήρα του / AP

Ο πρίγκιπας Louis που είναι ο βενιαμίν της οικογένειας του William και της Kate μπορεί να μην παραστεί στην τελετή της στέψης του παππού του, βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου λόγω της συμπεριφοράς του σε προηγούμενες εκδηλώσεις, αναφέρει πηγή του παλατιού στο Page Six.

«'Αλλωστε, είναι μόλις 4 ετών», ανέφερε ο άνθρωπος του παλατιού.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα λάβουν απόφαση για την παρουσία του πρίγκιπα Louis την τελευταία στιγμή», συμπλήρωσε.

Βασιλιάς Κάρολος: Ελληνορθόξη μουσική επέλεξε για τη στέψη του

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αδελφή του Louis, η πριγκίπισσα Charlotte, θα είναι παρούσα, λέει η πηγή του παλατιού.

Φυσικά, το «παρών» θα δώσει ο 9χρονος πρίγκιπας George που είναι ο δεύτερος κατά σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Υπενθυμίζεται πως ο Louis, του οποίου η παρουσία στη στέψη είναι στον αέρα, έγινε πρωτοσέλιδο τον Ιούνιο του 2022 για τις αστείες γκριμάτσες που έκανε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στον αέρα είναι ακόμη η παρουσία του πρίγκιπα Louis, του μικρότερου παιδιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, στην επικείμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο μικρός πρίγκιπας όχι μόνο έκλεισε τα αυτιά του και ούρλιαξε την ώρα των αεροπορικών επιδείξεων, αλλά τρεις ημέρες αργότερα, στην παρέλαση στο πλαίσιο των τετραήμερων εορταστικών εκδηλώσεων για την Ελισάβετ, έδωσε ένα μίνι σόου, χορεύοντας και βγάζοντας τη γλώσσα του στην Kate Middleton, κλείνοντάς της το στόμα και φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση.

Στον αέρα είναι ακόμη η παρουσία του πρίγκιπα Louis, του μικρότερου παιδιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, στην επικείμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Πάντως ο Τύπος είναι ελαστικός έως και... αποθεωτικός με τον πρίγκιπα Louis αφού η συμπεριφορά του δεν είναι τίποτε άλλο από την τυπική συμπεριφορά ενός ατίθασου μικρού αγοριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top