Ο Κάρολος θέλει τον Harry στη στέψη του, αλλά ο William αντιδρά

Τι ζητά ο διάδοχος του θρόνου για να επιστρέψει ο αδελφός του στη Βρετανία

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει την Καμίλα - Βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Νέο πονοκέφαλο απέκτησε ο βασιλιάς Κάρολος, αφού ενόψει της τελετής της στέψης του δεν ξέρει τι να κάνει με το βλαστάρι του τον Harry. Έχει δίλημμα ο άρχοντας, ποιον δρόμο να διαλέξει; Να πει στον γιόκα του να παραστεί στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής του, που την περίμενε πενήντα και χρόνια ή να επιμείνει στον αποκλεισμό του και όλοι να ασχολούνται με αυτό και όχι με το ότι θα στεφθεί κι επίσημα βασιλιάς της Βρετανίας;

Σύμφωνα με τη Mail On Sunday, ο Κάρολος φέρεται να ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να μεσολαβήσει, ώστε ο Harry να παραστεί στην τελετή, όμως λογάριαζε χωρίς τον έτερο υιό, τον διάδοχο του θρόνου William, ο οποίος καθόλου δε χάρηκε με τα σχέδια του μπαμπά του. 

«Βόμβα» Harry για William: «Με χτύπησε πριν το Megxit»

Κι επειδή μάλλον ως πατέρας ο Κάρολος δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να τα βρουν οι γιοι του, ανέθεσε στο αρχιεπίσκοπο Τζάστιν Ουέλμπι να λειτουργήσει ως γέφυρα που θα ενώσει τα αποξενωμένα αδέλφια και θα συμβάλει στο να επιστρέψουν στη Βρετανία, έστω και για λίγο, Meghan και Harry, που αυτή τη στιγμή είναι το κόκκινο πανί στο Μπάκιγχαμ. 

Στη μέση της διαμάχης των γιων του, πρίγκιπων Harry και William βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος εν όψει της στέψης του τον Μάιο - AP

Στη μέση της διαμάχης των γιων του, πρίγκιπων Harry και William βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος εν όψει της στέψης του τον Μάιο - AP

Οι εικασίες είναι πολλές για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού μετά από την έκδοση του βιβλίου με τα απομνημονεύματα του Harry, προκάλεσε έναν ακόμα σεισμό που συντάραξε τα θεμέλια του βρετανικού παλατιού. 

Νέα αποκάλυψη από τον πρίγκιπα Harry: «Η Meghan Markle απέβαλε λόγω πίεσης»

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κάρολος σκέφτεται να δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη πριν από τη στέψη του, σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει κατευναστικά. 

Κι αυτό, όχι σκεπτόμενος τα τέκνα του, αλλά εγωιστικά ορμώμενος, αφού φοβάται ότι ενδεχόμενη απουσία του Harry και της Meghan από την τελετή της στέψης του θα επισκιάσει το γεγονός που περίμενε όλη του τη ζωή. 

Harry για William: «Είπαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου»

Είναι λοιπόν πρόθυμος να κάνει αρκετές υποχωρήσεις για να βρεθούν και πάλι όλοι μαζί οι γαλαζοαίματοι, όμως ο William αντιδρά, καθώς θεωρεί ότι Harry και Meghan, ακόμα κι αν παραστούν στην τελετή θα κάνουν κάτι για να την επισκιάσουν. 

Ο William φοβάται ότι ο Harry θα κάνει κάτι που θα επισκιάσει την τελετής στέψης του Καρόλου σε βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου - AP

Ο William φοβάται ότι ο Harry θα κάνει κάτι που θα επισκιάσει την τελετής στέψης του Καρόλου σε βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου - AP

Για να αποφευχθεί αυτό, πηγές του παλατιού αναφέρουν ότι γίνονται σκέψεις να εξασφαλιστεί στον Harry μια θέση υψηλού προφίλ στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ ή μια άτυπη διαβεβαίωση ότι θα μπορέσει να διατηρήσει τους τίτλους του ως κίνητρο για να παραστεί.

Βρετανία: Γιατί αντιδρά ο William

Παρ’ όλ’ αυτά, ο William φοβάται ότι αν η επίσκεψη του Harry δεν είναι αυστηρά σχεδιασμένη, εκείνος θα μπορούσε να κλέψει τις εντυπώσεις, πηγαίνοντας για παράδειγμα μια βόλτα σε μια υποβαθμισμένη συνοικία του Λονδίνου με τη Meghan.

Harry -Meghan: Ντοκιμαντεροσειρά ή ραβασάκι; Καταπιεσμένοι ή κακομαθημένοι;

«Το θέμα ουσίας είναι αν θα παραστούν στη στέψη, κι αν το κάνουν, με ποιους όρους και προϋποθέσεις. Η οικογένεια είναι διχασμένη και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Harry συμβουλεύεται να μη συμφωνήσει σε τίποτα σε αυτό το στάδιο και να το παίξει “ζόρικος” μέχρι την τελευταία στιγμή, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις μαζί του πολύ δύσκολες. Το στρατόπεδο του Harry κατέστησε σαφές ότι η ιδέα ότι απλώς θα παρευρεθεί στη στέψη και θα συμπεριφερθεί σωστά, αλλά στη συνέχεια θα του αφαιρεθούν οι τίτλοι του, είναι εντελώς αδιανόητη. Ενώ μπορεί να αποφασίσει κάποια στιγμή να αποβάλει τους τίτλους του με δική του θέληση, αντιτίθεται στην ιδέα να του τους αφαιρέσουν με τη βία», αναφέρουν πηγές του παλατιού και συνεχίζουν:

Harry και Meghan είναι το κόκκινο πανί για το παλάτι μετά από την έκδοση του βιβλίου του Harry που εκθέτει τη βασιλική οικογένεια - AP

Harry και Meghan είναι το κόκκινο πανί για το παλάτι μετά από την έκδοση του βιβλίου του Harry που εκθέτει τη βασιλική οικογένεια - AP

«Ο Χάρι δυσανασχετεί με το να τον βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Andrew, ως τους δύο "προβληματικούς πρίγκιπες", καθώς θεωρεί ότι οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές».

Πρίγκιπας Χάρι: «Ωμή ειλικρίνια» θα χαρακτηρίζει τα απομνημονεύματά του

Χθες το βράδυ, τόσο το Παλάτι του Λάμπεθ όσο και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν, ενώ μια πηγή προσκείμενη στον πρίγκιπα William δήλωσε ότι δεν γνώριζαν για τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις σχετικά με τη στέψη.

Ούτε οι εκπρόσωποι του Harry έδωσαν κάποια απάντηση σχετική με το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top