Harry για William: «Είπαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου»

Νέα επίθεση του πολυσυζητημένου πρίγκιπα στο Μπάκιγχαμ

Δείτε βίντεο για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle από το Breakfast@Star

Κυκλοφόρησε το νέο trailer για τα επόμενα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο Χάρι & Μέγκαν, με το διάσημο ζευγάρι να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Πρίγκιπας Harry: Ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» ντυμένος... Spider-Man!

Το trailer που κυκλοφόρησε κι αφορά στα τρία επόμενα επεισόδια της σειράς, έχει σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία για το Μπάκιγχαμ, αφού, ανάμεσα σε άλλα, ο πρίγκιπας Harry στρέφει στα βέλη του στον αδερφό του πρίγκιπα William.

Οι πρίγκιπες William & Harry έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ με το συγκεντρωμένο πλήθος για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Οι πρίγκιπες William & Harry έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ με το συγκεντρωμένο πλήθος για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ /Φωτογραφία AP Images/Martin Meissner

Πιο συγκεκριμένα, ο δούκας του Σάσεξ κατηγορεί το Παλάτι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Επινόησαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου», ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτός κι η Meghan Markle έπεσαν θύματα, «εμπρηστικών» επιθέσεων της βασιλικής οικογένειας.

Ο 38χρονος πρίγκιπας που εγκαταλείπει κάθε ίχνος αυτοσυγκράτησης στα νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ, τοποθετείτε ανοικτά σε όλα όσα τον βασάνιζαν, κατά την παραμονή του στο Μπάκιγχαμ.

Harry -Meghan: Ντοκιμαντεροσειρά ή ραβασάκι; Καταπιεσμένοι ή κακομαθημένοι;

Ο δούκας βάζει στο στόχαστρο κι άτομα, τα οποία κατηγόρησε ότι παραπλανούσαν σκόπιμα το κοινό: «Ήταν χαρούμενοι που έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου, δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σκηνή από το ντοκιμαντέρ Χάρι & Μέγκαν

«Αναρωτιέμαι τι θα μας είχε συμβεί αν δεν είχαμε φύγει όταν το κάναμε» τόνισε ο Harry, με τη Meghan να συμπληρώνει: «Δε με πετούσαν στους λύκους, με τάιζαν στους λύκους». «Είπα ότι "πρέπει να φύγουμε από εδώ"» αναφέρεται στο τρέιλερ, μέσα από το οποίο προβάλλεται κι ένα selfie βίντεο του πρίγκιπα, λίγο πριν αναχωρήσουν από το παλάτι κι απολαύσουν την «πτήση της ελευθερίας», όπως σημειώνεται.

Το βίντεο επικεντρώνεται στην απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια: «Πάντα ένιωθα ότι ήταν ένας αγώνας για τον οποίο αξίζει να παλέψεις», τονίζει ο Harry.

Από το Χάρι & Μέγκαν δε λείπει και το love story!

Από το Χάρι & Μέγκαν δε λείπει και το love story!

Θυμίζουμε ότι η σειρά ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου κι έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στη βασιλική οικογένεια με όσα αποκαλύπτει.

Harry - Meghan: H βιτριολική απάντηση στα ΜΜΕ για το ντοκιμαντέρ τους

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ αφορούσαν την ταραχώδη σχέση του ζευγαριού με τα MME, με τη Δούκισσα του Σάσεξ να κατηγορεί τον Τύπο ότι ήθελε να την καταστρέψει. Τα επόμενα τρία επεισόδια του Χάρι & Μέγκαν πρόκειται θα προβληθούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στη γνωστή πλατφόρμα.

Δείτε το νέο trailer
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top