Harry - Meghan: H βιτριολική απάντηση στα ΜΜΕ για το ντοκιμαντέρ τους

Τι απαντούν στα επικριτικά σχόλια;

Δείτε στο βίντεο νέες αποκαλύψεις στο δεύτερο trailer του ντοκιμαντέρ τους

Με πυρά μέσω του εκπροσώπου τους απάντησαν ο Harry και η Meghan στα «πυρά» που δέχθηκαν από τα βρετανικά ΜΜΕ για το ντοκιμαντέρ τους.

Harry -Meghan: Ντοκιμαντεροσειρά ή ραβασάκι; Καταπιεσμένοι ή κακομαθημένοι;

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ προχώρησαν σε μια προκλητική νέα δήλωση μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ προχώρησαν σε μια προκλητική νέα δήλωση μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix./ φωτογραφία AP

Το ζευγάρι κυκλοφόρησε τα τρία πρώτα επεισόδια του «Harry & Meghan» στο Netflix, στα οποία μοιράζεται την προσωπική του ιστορία και αφηγείται τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία, σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίσημη αποδέσμευσή του από τη βασιλική οικογένεια.

Το ζευγάρι δέχθηκε σφοδρή κριτική και ειρωνικά σχόλια, τόσο από τα βρετανικά μέσα, όσο και στα social media.

Meghan Μarkle - Harry: Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ

Οι δυo τους αποφάσισαν να… κλείσουν τα αυτιά στα επικριτικά σχόλια και, μέσω του εκπροσώπου τους, Άσλεϊ Χάνσεν, ανταπέδωσαν κατά κάποιον τρόπο τα «πυρά» στα ΜΜΕ.

Meghan Markle και Harry / φωτογραφία AP/Matt Dunham

Meghan Markle και Harry / φωτογραφία AP/Matt Dunham

«Η απόφασή τους να υποχωρήσουν από τον σχολιασμό δε συνεπάγεται  τίποτα για την ιδιωτικότητα και επαναλαμβάνει την επιθυμία τους να συνεχίσουν τους ρόλους και τα δημόσια καθήκοντά τους. Επέλεξαν να μοιραστούν την ιστορία τους με τους όρους τους κι όμως τα ταμπλόιντ έχουν δημιουργήσει μια εντελώς αναληθή αφήγηση που διαπερνά την κάλυψη του Τύπου και την κοινή γνώμη. Τα γεγονότα είναι ακριβώς μπροστά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Harry & Meghan: «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι - Φυτεύουν ιστορίες στα ΜΜΕ!»

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail υπέγραψε μία συμφωνία, αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών, με τη διεθνούς φήμης streaming υπηρεσία, με σκοπό να προβληθούν οι ρήξεις και οι άγνωστες πτυχές της ζωής τους στο παλάτι.

Μέχρι στιγμής, ο Harry έχει κατηγορήσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ότι έχουν «ασυνείδητες προκατάληψεις» και η Meghan ισχυρίστηκε ότι τα ΜΜΕ ήθελαν να την «καταστρέψουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top