Meghan Μarkle - Harry: Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας William «αδειάζουν» το Netflix

Δείτε στο βίντεο νέες αποκαλύψεις στο δεύτερο trailer του ντοκιμαντέρ τους

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan», το οποίο θα αφορά δυσκολίες που πέρασε η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, ως επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Tο πρώτο επεισόδιο που κυκλοφόρησε σήμερα 8 Δεκεμβρίου, προβάλλεται ακριβώς τρεις μήνες μετά τον θάνατο της, Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, ενώ το δεύτερο επεισόδιο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Η πλοκή του ντοκιμαντέρ ξεκινά από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας του ζεύγους, μέχρι και τις διαμάχες που τους ώθησαν στο να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Στο ντοκιμαντέρ οι πρώην Σάσεξ, θα κάνουν αποκαλύψεις σχετικά με την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας», υπονοώντας ότι «άνθρωποι του παλατιού διέρρευσαν ιστορίες για αυτούς».

Η νέα σειρά του Netflix, «Harry & Meghan» όπως πολλοί ισχυρίζονται αναμένεται να αποτελέσει «βόμβα» για το παλάτι, ενώ το Μπάκινγκχαμ θα παρακολουθήσει έντρομο τα όσα θα αποκαλύψει το ζευγάρι που έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή τους.

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι

Meghan Μarkle - Harry / (AP Photo/Ted Shaffrey)

«Harry & Meghan»: Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ στο Netflix 

Όπως αναφέρεται στο πρώτο επεισόδιο, ο Harry τόνισε ότι «έπρεπε να παραιτηθεί» από τα βασιλικά καθήκοντα, για να προστατεύσει τη Meghan Markle, η οποία τόνισε ότι εκείνη την περίοδο είχε μάλιστα και αυτοκτονικές τάσεις. 

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας της νέας σειράς για το πριγκιπικό ζευγάρι, ο Harry παρομοιάζει τη γυναίκα του, με την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Αυτό δεν αφορά μόνο την ιστορία μας. Αυτό ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερο από εμάς. Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια. Το ίδρυμα γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια γιατί έχουν ασχοληθεί με αυτήν.

Και νομίζω ότι οποιοσδήποτε άλλος στην περίπτωσή μου θα έκανε ακριβώς το ίδιο» αναφέρει ο Harry σε ένα από τα σημεία του ντοκιμαντέρ που ήρθε για να «ταράξει τα νερά» στα βρετανικά ανάκτορα.

Το πρώτο επεισόδιο, είναι διάρκειας 56 λεπτών, και επί της ουσίας παρουσιάζει το ξεκίνημα της σχέσης του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle.

Harry & Meghan: «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι - Φυτεύουν ιστορίες στα ΜΜΕ!»

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail υπέγραψε μία συμφωνία, αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών, με τη διεθνούς φήμης streaming υπηρεσία, με σκοπό να προβληθούν οι ρήξεις και οι άγνωστες πτυχές της ζωής τους στο παλάτι.

Το δεύτερο τρέιλερ και τα δάκρυα της Meghan Markle

Το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» αναφέρεται στην κακομεταχείριση που υπέστη η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια.

Στο δεύτερο κλιπ, του ντοκιμαντέρ μάλιστα ο πρίγκιπας Harry περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» και αναφέρεται «στον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό της μοναρχίας».

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία σε ανακοίνωσή της για την πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ είχε τονίσει: «Η σειρά περιλαμβάνει συνεντεύξεις με οικογένεια και φίλους που δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση του ζευγαριού, καθώς και ιστορικούς και δημοσιογράφους που αναλύουν πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επηρέασαν τη σχέση του Harry και της Meghan με τη βασιλική οικογένεια και την Κοινοπολιτεία γενικότερα».

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας William «αδειάζουν» το Netflix για τη σειρά του Harry και της Meghan

Η βρετανική βασιλική οικογένεια προετοιμάστηκε για την κυκλοφορία των τριών πρώτων επεισοδίων στη σειρά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Netflix με το ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan».

Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, έγινε μια δήλωση αποποίησης ευθύνης όπου έγραφε: «Μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο αυτής της σειράς». Αποκαλύφθηκε επίσης ότι όλα τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2022, μόλις ένα μήνα πριν από το θάνατο της βασίλισσας.

Αυτό σύμφωνα με πηγές δεν ισχύει και δεν προσεγγίστηκαν ούτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, ούτε μέλη της βασιλικής οικογένειας για να σχολιάσουν τη σειρά, ενώ η οικογένεια δεν αναμένεται να εκδώσει επίσημη δήλωση για την σειρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top