Harry & Meghan: «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι - Φυτεύουν ιστορίες στα ΜΜΕ!»

Νέες αποκαλύψεις στο δεύτερο trailer του ντοκιμαντέρ τους

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Ένα νέο trailer αλλά κι η επίσημη ημερομηνία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix. Μάλιστα, σε αυτό γίνεται αναφορά και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Χάρι: «Ωμή ειλικρίνια» θα χαρακτηρίζει τα απομνημονεύματά του

Όπως είδαμε στο Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης, στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ αναφέρεται: «Η άλλη πλευρά της υψηλού προφίλ αγάπης του Harry και της Meghan». Στο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου -το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε λίγα 24ωρα πριν- ο πρίγκιπας Harry περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» κι αναφέρεται «στον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό της μοναρχίας».

Ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε στο... βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν στην πλάτη του τα βρετανικά ΜΜΕ

Ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε στο... βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν στην πλάτη του τα βρετανικά ΜΜΕ

Ενώ μιλάει στην κάμερα, προβάλλονται πλάνα της μητέρας του, Νταϊάνα, και της Κέιτ Μίντλετον, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που ακολουθούνται από τους παπαράτσι. Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, ένας φίλος του ζευγαριού ισχυρίζεται ότι ο λόγος που το ζευγάρι υπέστη τόσα δεινά ήταν «το φυλετικό μίσος», ενώ ο Harry εμφανίζεται εξοργισμένος, καθώς η Meghan Markle περνάει πίσω του, έγκυος στην κόρη τους, Λίλιμπετ.

Μέγκαν Μαρκλ: Η ευγνωμοσύνη της που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Στο δεύτερο επίσημο trailer, ακούγεται επίσης η Meghan να λέει: «Συνειδητοποίησα, πως δε θα σε προστατέψουν ποτέ», ενώ ο Harry παραδέχεται πως «είναι πολύ δύσκολο να κοιτάς πίσω».

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Πολλές σκηνές στο ντοκιμαντέρ τους... σοκάρουν!

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Πολλές σκηνές στο ντοκιμαντέρ τους... σοκάρουν!

Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με τον πρίγκιπα Harry να τονίζει: «Κανείς δε γνωρίζει την πλήρη αλήθεια – εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια».

Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε τον λόγο που ζήλευε την Πάρις Χίλτον!

Πότε θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ

Το πρώτο μέρος των τριών επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου θα ανέβουν τα υπόλοιπα έξι επεισόδια. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την ιστορία του ζευγαριού, ενώ δίνονται πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα ταραχώδη χρόνια τους πριν το Megxit, ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η Meghan Markle εμφανίζεται αρκετές φορές καταρρακωμένη

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η Meghan Markle εμφανίζεται αρκετές φορές καταρρακωμένη

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top