Πρίγκιπας Χάρι: «Ωμή ειλικρίνια» θα χαρακτηρίζει τα απομνημονεύματά του

Το βιβλίο του θα κυκλοφορήσει αρχές Ιανουαρίου

Δείτε βίντεο από το τελευταίο «αντίο» στη βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη ζωή του όσο ζούσε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς και την απόφαση να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει στην Αμερική μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ

Συντετριμμένος ο Harry: Αφαίρεσαν τα αρχικά της γιαγιάς του από τη στολή

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, τα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου με τίτλο «Spare» (περισσευούμενος)

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο /Φωτογραφία AP Images/Danny Lawson)

Ο εκδοτικός οίκος ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Την ώρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα κηδεύονταν, δισεκατομμύρια κόσμου αναρωτήθηκε τι μπορεί οι πρίγκιπες να σκέφτονται και να αισθάνονται - και πώς η ζωή τους συνεχίζεται…Αυτή είναι η ιστορία του Χάρι». 

Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Harry: «Η ψυχοθεραπεία μού άνοιξε τα μάτια»

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη βρετανικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των Sentebale και WellChild. 

 Η ανάρτηση του εκδοτικού οίκου στο Instagram

Το όνομα «Spare» παραπέμπει στη φράση που χρησιμοποιούν οι μοναρχίες «heir and a spare» (ο κληρονόμος και ο περισσευούμενος). Στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο κληρονόμος και ο πρίγκιπας Χάρι θα πει τη δική του εκδοχή του πώς είναι να είσαι ο μικρότερος αδερφός που πιθανόν να μην καθίσει ποτέ στο θρόνο και επομένως πρέπει να αναζητήσει κάποιον άλλο σκοπό στη ζωή.  

Η ζωή του πρίγκιπα Χάρι στο Μπάκιγχαμ δεν ήταν και τόσο... χαρούμενη!

Η ζωή του πρίγκιπα Χάρι στο Μπάκιγχαμ δεν ήταν και τόσο... χαρούμενη! /Φωτογραφία AP Images/Matt Dunham

Το βιβλίο, ένα εγγυημένο μπεστ-σέλερ πριν ακόμα τυπωθεί, υπόσχεται «ωμή ειλικρίνια», με τον Χάρι να κοσμεί το εξώφυλλο έχοντας σοβαρό ύφος

Ο πρίγκιπας Harry αποχαιρετά δημόσια τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ

Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία, καθώς πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ανακοινώθηκε το βιβλίο. Η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή κι ο πατέρας του Κάρολος έγινε βασιλιάς, ενώ η Καμίλα έχει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου.

Το βιβλίο πλέον, θα είναι διαθέσιμο αργότερα από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top