Συντετριμμένος ο Harry: Αφαίρεσαν τα αρχικά της γιαγιάς του από τη στολή

Έβαλε ξανά τη στρατιωτική στολή, όμως του ξήλωσαν το βασιλικό σύμβολο

Μπορεί να επετράπη στον πρίγκιπα Harry να επετράπη να βάλει ξανά τη στρατιωτική στολή του στην αγρυπνία που τελέστηκε από τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ, όμως σε αυτή είχαν αφαιρεθεί τα βασιλικά χαρακτηριστικά.

Ουίλιαμ και Χάρι έκαναν αγρυπνία δίπλα στο φέρετρο της Ελισάβετ

Ο βασιλιάς Κάρολος του επέτρεψε να φορέσει τη στολή για την αγρυπνία μέσα στο παλάτι του Ουέστμινστερ. Όμως ο Δούκας του Σάσεξ δεν περίμενε να λείπουν από αυτή τα αρχικά ER (Elizabeth Regina) της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ. Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, του στοίχισε πολύ συναισθηματικά.

πρίγκιπας Harry

πρίγκιπας Harry

πρίγκιπας Harry στολή

Λαίδη Λουίζα: H αγαπημένη εγγονή της Ελισάβετ που «έσπασε» το πρωτόκολλο

Την ίδια ώρα επετράπη στον πρίγκιπα Άντριου να φέρει το βασιλικό σύμβολο, παρόλο που και αυτός δεν είναι πλέον βασιλικός.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος πρίγκιπας λέγεται ότι σκέφτηκε να φορέσει ένα πρωινό κοστούμι για να αποφύγει αυτή την άχαρη στιγμή.

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Φρούριο» το Λονδίνο - Καταφθάνουν ηγέτες και βασιλείς

Ο William, ο Harry και τα άλλα εγγόνια της Ελισάβετ Β' συμμετείχαν σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της

Οι πρίγκιπες William και Harry και τα έξι άλλα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β' συμμετείχαν το βράδυ του Σαββάτου σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της.

βασίλισσα Ελισάβετ - αγρυπνία εγγονιών

Στάθηκαν για 15 λεπτά με την πλάτη προς το φέρετρο και χαμηλωμένο το κεφάλι, υπό τα βλέμματα των επισκεπτών που έφθαναν για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στη σορό της Ελισάβετ Β', η οποία θα παραμείνει εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Μαζί με τον William και τον Harry ήταν τα έξι εξαδέλφια τους, ανάμεσα στα οποία οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, κόρες του πρίγκιπα Άντριου. Τα άλλα εξαδέλφια στη σημερινή αγρυπνία ήταν οι Πίτερ Φίλιπς και Ζάρα Τίνταλ, τα παιδιά της πριγκίπισσας Άννας, και οι Λουίζ και Τζέιμς, τα παιδιά του πρίγκιπα Εδουάρδου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top