Ο πρίγκιπας Harry αποχαιρετά δημόσια τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ

«Γιαγιά μου... Για πάντα ευγνώμων» αναφέρει η ανακοίνωση του πρίγκιπα

Βίντεο από το Breakfast@Star

Ο πρίγκιπας Harry της Βρετανίας απέτισε σήμερα φόρο τιμής στην γιαγιά του, την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ, λέγοντας ότι η ακλόνητη χάρη της και η αξιοπρέπειά της παρέμειναν σταθερές σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και τώρα αυτά θα είναι το κληροδότημά της.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φόρο τιμής στην γιαγιά του απέτισε ο πρίγκιπας Χάρι

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φόρο τιμής στην γιαγιά του απέτισε ο πρίγκιπας Harry

«Ήταν αγαπητή και αξιοσέβαστη σε όλο τον κόσμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Harry, ο οποίος το 2020, μαζί με την σύζυγό του Meghan, παραιτήθηκαν από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το άλλο πρόσωπο της γιαγιάς–Η σχέση με τα δισέγγονά της

«Γιορτάζω τη ζωή της γιαγιάς μου, της βασίλισσας Ελισάβετ και ενώ θρηνούμε για την απώλειά της, θυμόμαστε όλοι ότι ήταν πυξίδα για τόσους πολλούς ανθρώπους με την αφοσίωση της στο καθήκον.

Η χάρη και η αξιοπρέπειά της που ήταν αληθινές σε όλη τη ζωή της αποτελούν τώρα την αιώνια παρακαταθήκη της.

Γιαγιά μου, παρότι αυτός ο ύστατος αποχωρισμός μας θλίβει βαθιά, θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις - από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις μου μαζί σου, μέχρι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε από την θέση σου του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, την πρώτη φορά που γνώρισες την αγαπημένη μου σύζυγο και αγκάλιασες τα δισέγγονά σου.

Λείπεις ήδη πολύ, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλο τον πλανήτη. Και καθώς μιλάμε για πρώτες συναντήσεις, τώρα όλοι μας τιμούμε τον πατέρα μου στον νέο του ρόλο, αυτού του βασιλιά Καρόλου Γ΄», συνεχίζει η ανακοίνωση του Harry.

Ο Κάρολος ανακηρύχθηκε κι επίσημα βασιλιάς

«Ας θυμόμαστε όλοι τις λέξεις που είχε χρησιμοποιήσει μετά τον θάνατο του συζύγου της, του πρίγκιπα Φιλίππου, λέξεις που μπορούν όλους τώρα να μας παρηγορήσουν: Η ζωή αποτελείται από οριστικές αναχωρήσεις όπως και από πρώτες συναντήσεις» πρόσθεσε ο εγγονός της βασίλισσας.

«Σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου στο καθήκον. Σε ευχαριστώ για τις σοφές συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ για το μεταδοτικό σου γέλιο. Κι εμείς τώρα χαμογελάμε καθώς γνωρίζουμε ότι τώρα είστε ξανά μαζί με τον παππού και αναπαύεστε εν ειρήνει» καταλήγει στη δήλωσή του ο Harry.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top