Νέα αποκάλυψη από τον πρίγκιπα Harry: «Η Meghan Markle απέβαλε λόγω πίεσης»

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια

Δείτε βίντεο για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle από το Breakfast@Star

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ τους που προβάλλεται από το Netflix.

Harry - Meghan: H βιτριολική απάντηση στα ΜΜΕ για το ντοκιμαντέρ τους

Μετά τη δημοσίευση των τριών τελευταίων επεισοδίων από τη συνδρομητική πλατφόρμα, οι ειδήσεις σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού, όσο ήταν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, προκαλούν τριγμούς στο παλάτι που για πρώτη φορά δεν μπορεί να ελέγξει τις πληροφορίες που δίνουν στη δημοσιότητα ο Harry κι η Meghan.

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle σε εκδήλωση για τη βασίλισσα Ελισάβετ τον Μάιο του 2022

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle σε εκδήλωση για τη βασίλισσα Ελισάβετ τον Μάιο του 2022 /Φωτογραφία AP Images/Matt Dunham

Σύμφωνα με τον Independent , ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε στα νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ ότι «η σύζυγός του υπέστη μια αποβολή λόγω της αναφοράς της Daily Mail για τη σχέση της με τον πατέρα της».

Υπενθυμίζεται ότι η Meghan μήνυσε τον σημερινό εκδότη της Daily Mail, και κέρδισε τη δίκη το 2021 αφού η εφημερίδα δημοσίευσε μέρη της «προσωπικής και ιδιωτικής» επιστολής προς τον πατέρα της, Thomas Markle.

Harry -Meghan: Ντοκιμαντεροσειρά ή ραβασάκι; Καταπιεσμένοι ή κακομαθημένοι;

Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε ότι η βασίλισσα της είπε να γράψει ένα γράμμα στον πατέρα της, το οποίο στη συνέχεια διέρρευσε στον Τύπο.

Ο πρίγκιπας Harry είπε: «Λαμβάνοντας υπόψη το άγχος, την έλλειψη ύπνου και τον χρόνο της εγκυμοσύνης, μπορώ να πω από ότι είδα ότι η αποβολή δημιουργήθηκε από αυτό».

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς Χάρι & Μέγκαν, η δούκισσα είπε ότι ζήτησε βοήθεια από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας για συμβουλές, όταν ο πατέρας της άρχισε να τους επικρίνει στα μέσα ενημέρωσης.

Στιγμιότυπο από το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ Χάρι & Μέγκαν

Στιγμιότυπο από το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ Χάρι & Μέγκαν

Meghan Markle: «Ήμουν ξένο σώμα στο παλάτι»

Επίσης, η Meghan θυμάται μεταξύ άλλων ότι άκουσε μια ιδιωτική γραμματέα να λέει: «Είναι σαν αυτό το ψάρι που κολυμπάει τέλεια, και μετά μια μέρα μπαίνει αυτός ο ξένος οργανισμός, και μετά όλο το πράγμα λέει "τι είναι αυτό; Τι κάνει εδώ; Δεν φαίνεται σαν εμάς, δεν κινείται όπως εμείς, δεν μας αρέσει, πάρτε το από πάνω μας».

Το πέμπτο επεισόδιο ξεκινάει με τη Markle να λέει πως έκανε ό,τι μπορούσε για να κάνει τη βασιλική οικογένεια περήφανη και να... γίνει μία από αυτούς, καθώς προβάλλονται πλάνα από τη συνοδεία της στο Sandringham για τα Χριστούγεννα του 2018. «Και μετά έσκασε η φούσκα», λέει.

Harry & Meghan: «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι - Φυτεύουν ιστορίες στα ΜΜΕ!»

Μιλώντας καθώς οι αρνητικοί τίτλοι των ταμπλόιντ γεμίζουν την οθόνη, ο Harry λέει στη συνέχεια: «Ήταν ήδη ξεκάθαρο στα μέσα ενημέρωσης ότι το παλάτι δε θα την προστάτευε. Μόλις συνέωβη αυτό, οι πύλες άνοιξαν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top