«Βόμβα» Harry για William: «Με χτύπησε πριν το Megxit»

«Με άρπαξε από το γιακά και με πέταξε στο πάτωμα»

Βίντεο από ΣΚΑΪ για τις «βόμβες» Χάρι

«Bόμβες» εκτοξεύει ο πρίγκιπας Χάρι για τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, στη βιογραφία του με τίτλο Spare, όπου περιγράφει – μεταξύ άλλων – τη σωματική επίθεση που δέχτηκε, κατά τη διάρκεια έντονης διαφωνίας για τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. 

Νέα αποκάλυψη από τον πρίγκιπα Harry: «Η Meghan Markle απέβαλε λόγω πίεσης»

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου, ωστόσο το συγκεκριμένο απόσπασμα δημοσιεύετε από την εφημερίδα The Guardian και παραμένει άγνωστο πως απέκτησε αντίγραφο του βιβλίου, καθώς ο οίκος που εκδίδει το «Spare» έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να αποτρέψει τις διαρροές. 

Η επίθεση

Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε από τον αδελφό του κι όπως λέει όλα ξεκίνησαν από μια αντιπαράθεση στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2019, όπου ο Γουίλιαμ αποκάλεσε τη Μέγκαν «δύσκολη», «αγενή» και «σκληρή». Ο καυγάς μεταξύ των αδελφών κλιμακώθηκε, ώσπου ο μεγαλύτερος επιτέθηκε σωματικά στο μικρότερο. «Με άρπαξε από τον γιακά, σκίζοντας το κολιέ μου, και… με έριξε στο πάτωμα», γράφει ο Χάρι.

O πρίγκιπας Γουίλιαμ και Χάρι με τις συζύγους τους / AP, Paul Grover

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η σημασία του τίτλου «Spare» που – σύμφωνα με την Guardian - προέρχεται από ένα παλιό ρητό στους βασιλικούς και αριστοκρατικούς κύκλους και σημαίνει ότι ο πρώτος γιος είναι κληρονόμος τίτλων, δύναμης και περιουσίας και ότι ο δεύτερος είναι εφεδρικός (spare), σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον πρωτότοκο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top