Μέγκαν - Χάρι: Το Παλάτι αναγνώρισε τους τίτλους των παιδιών τους!

Τους χρησιμοποίησε το ζευγάρι για να ανακοινώσει τη βάπτιση της Λίλιμπετ

Δείτε βίντεο του Breakfast@Star για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, όπως έγινε γνωστό βάφτισαν την κόρη τους Λίλιμπετ Νταϊάνα την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην κατοικία τους στην Καλιφόρνια.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ότι το ζευγάρι χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τους τίτλους «πρίγκιπα» για τον γιο τους Άρτσι και «πριγκίπισσα» για τη Λίλιμπετ, για να ανακοινώσουν τη βάπτιση της μικρής. 

H πριγκίπισσα Λίλιμπετ έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με τον πατέρα της, πρίγκιπα Χάρι / Φωτογραφία: Instagram

H πριγκίπισσα Λίλιμπετ έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με τον πατέρα της, πρίγκιπα Χάρι / Φωτογραφία: Instagram

Το βασιλικό πρωτόκολλο ορίζει ότι τα εγγόνια του μονάρχη μπορούν να πάρουν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας. Αυτό σημαίνει ότι τα δύο αδέρφια έχουν δικαίωμα να τους χρησιμοποιούν, μιας και ο παππούς τους, Κάρολος, στέφθηκε βασιλιάς τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως έως σήμερα δε γνωρίζαμε αν το ζευγάρι, που έχει αποποιηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα, μετακομίζοντας στην Καλιφόρνια, επιθυμούσε ο 3χρονος Άρτσι και η ενός έτους Λίλιμπετ να φέρουν αυτούς τους τίτλους.

 

 

Τα Ανάκτορά του Μπάκιγχαμ διαβεβαίωσαν ότι σε κατάλληλο χρόνο θα ανανεώσουν τον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας, προκειμένου να συμπεριλάβει τους τίτλους του Άρτσι και της Λίλιμπετ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top