Βραζιλία: Την κρατούσε η μητέρα της αιχμάλωτη σε ένα κελί για είκοσι χρόνια

Αστυνομικοί βρήκαν 39χρονη αλυσοδεμένη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Βραζιλίας από την απελευθέρωση της 39χρονης γυναίκας

Μια 39χρονη γυναίκα στη Βραζιλία διασώθηκε από αστυνομικούς, που την βρήκαν σε ένα σιδερένιο κελί, όπου την κρατούσε αιχμάλωτη η μητέρα της για είκοσι χρόνια. 

Η Ροσίλβα ντα Σίλβα βρέθηκε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, δεμένη με αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια. 

Η μητέρα της, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι και τη συνέλαβαν. Συνελήφθη, επίσης, ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Το σκοτεινό δωμάτιο, όπου κρατούνταν αλυσοδεμένη η 39χρονη για είκοσι χρόνια - Αστυνομία της Βραζιλίας

Το σκοτεινό δωμάτιο, όπου κρατούνταν αλυσοδεμένη η 39χρονη για είκοσι χρόνια - Αστυνομία της Βραζιλίας

Η αστυνομία της Βραζιλίας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο σπίτι από μια σιδερένια καγκελόπορτα. Η 39χρονη κρατούνταν αιχμάλωτη από τη μητέρα της σε ένα δωμάτιο, όπου το μοναδικό φως έμπαινε από ένα μικρό παράθυρο. 

Οι αστυνομικοί έκοψαν τα δεσμά της και τη συνόδευσαν έξω από το σπίτι, στο φως του ήλιου μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια. 

Σύμφωνα με τις αρχές ήταν αφυδατωμένη και υποσιτισμένη. Ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο Regional, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 39χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά από τον χαμό των δύο παιδιών της και γι’ αυτό η μητέρα της την κρατούσε αλυσοδεμένη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top