O Eρντογάν ανοίγει μουσείο για τα παιδικά του χρόνια!

Λίγο πριν τις εκλογές στην Τουρκία δείχνει τα παιδικά κατορθώματά του

Ρεπορτάζ από δελτίο ειδήσεων του Star / Φουλ τις μηχανές για τις εκλογές έχει βάλει ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν και παίζει το χαρτί των πυραύλων 

Πρόθυμος να κάνει τα πάντα είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν προκειμένου να αυξήσει τα ποσοστά του για να κερδίσει στις προσεχείς εκλογές. 

Τουρκία: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το θερινό του παλάτι

Αυτή την φορά θα δώσει έμφαση στον πολιτισμό, γι αυτό το λόγο η κυβέρνηση της Τουρκίας θα φτιάξει μουσείο για τα παιδικά χρόνια του προέδρου που θα παρουσιάζει τα παιδικά κατορθώματα του.

Απ'οτι φαίνεται το μουσείο θα είναι έτοιμο πριν τις εκλογές με τους ψηφοφόρους να επισκέπτονται το θεματικό μουσείο πριν αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Ερντογάν: Από κουλουρτζής, στη φυλακή και μετά "σουλτάνος"!

Τι θα δούμε στο μουσείο του Ερντογάν

Στο μουσείο θα εκτίθενται φωτογραφίες και θα προβάλλονται βίντεο από την παιδική του ηλικία, την εποχή που ασχολείτο με το ποδόσφαιρο, τη ζωή του πριν και ειδικά κατά τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας καθώς και φωτογραφίες μελών της οικογένειάς του, ιδιαίτερα της συζύγου του, Εμινέ Ερντογάν. 

Ερντογάν: Αν κερδίσω τις προεδρικές, θα είναι η τελευταία μου θητεία

Σε video walls και μπροστά το κτίριο θα προβάλλονται σημαντικές ομιλίες και ατάκες του Ερντογάν όπως «Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε» ή «Ένα λεπτό » , ενώ θα αναπαρίσταται με ολόγραμμα σε ξεχωριστό χώρο στο μουσείο η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top