Στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της Καϊλή για να δει την κόρη του

Η Εύα «καίει» τον Τζόρτζι - «Δεν ήξερε να λέει όχι στον Παντσέρι»

Δείτε πλάνα του πατέρα της Εύας Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν - Βίντεο από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Στις φυλακές του Χάρεν έφτασε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 11, ο πατέρας της Εύας Καϊλή για να δει την κόρη του, την ώρα που οι εξελίξεις οι εξελίξεις αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του Qatargate, είναι καταιγιστικές.

Qatargate: Χριστούγεννα στη φυλακή για την Εύα Καϊλή-Φόβοι για απαγωγή της

Οι ισχυρισμοί της ευρωβουλευτού δεν έπεισαν τις δικαστικές Αρχές του Βελγίου που απέρριψαν το αίτημα της για αποφυλάκιση, με αποτέλεσμα η πρώην Αντιπροέδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να περάσει Χριστούγεννα κρατούμενη στις φυλακές.

Η Άφιξη του πατέρα της Εύας Καϊλή στις Φυλακές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Ψάρα στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, μία ώρα και σαρανταπέντε λεπτά διήρκησε η επίσκεψη του πατέρα της πολιτικού στις Φυλακές. Με το επισκεπτήριο να ξεκινά αυστηρά στις δώδεκα, ο κύριος Καϊλής εμφανίστηκε στις δωδεκα παρά τέταρτο αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, καθώς το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Λόγω των ημερών που έρχονται, ο πατέρας έφερε στην κόρη του μερικά βασικά είδη ανάγκης, όπως κατέγραψε η κάμερα του STAR. 

Στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της Καϊλή για να δει την κόρη του

Ο έλεγχος των αντικειμένων που έφερε ο πατέρας της Εύας Καϊλή, πριν οδηγηθούν στο κελί της / Εικόνα: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων STAR

 «Είχε μετατρέψει το σπίτι σε θησαυροφυλάκιο»

Δημητρακόπουλος: Πολιτική απόφαση η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή

Η ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano αποκάλυψε ότι η Εύα Καϊλή που κρατείται στις φυλακές του Χάρεμ επιβεβαίωσε ενώπιον του ανακριτή ότι ο Παντσέρι άφηνε χρήματα στο διαμέρισμα του ζευγαριού «ακόμη και πριν την πανδημία άφηνε χρήματα. (…) και μετά ερχόταν για να τα πάρει. Εμπιστευόταν περισσότερο τον Φραντσέσκο παρά το δικο του διαμέρισμα. (…) πιστεύω λόγω της ασυλίας μου».

Στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της Καϊλή για να δει την κόρη του

Η τσάντα με τα αντικείμενα / Εικόνα: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων STAR 

«Ο Τζόρτζι δεν μπορούσε να πει όχι, ήταν πολύ ευγενικός. Ίσως θα έπρεπε να είχα πει κάτι, επειδή είμαι μεγαλύτερη», αποκάλυψε η ευρωβουλευτής, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο Τζόρτζι, όπως φέρεται να είπε η Καϊλή, λειτουργούσε ως φύλακας «ίσως και για το νυν αφεντικό του, τον Ιταλό ευρωβουλευτή Αντρέα Κοτσολίνο», πιθανώς λόγω «ηθικής υποχρέωσης» τόσο προς τον Παντσέρι, για τη θέση του κοινοβουλευτικού βοηθού που του είχε προσφέρει, όσο και προς τον Κοτσολίνο, που τον κράτησε στη θέση του. 

Αυτά είναι τα ονόματα που «έδωσε» η Εύα Καϊλή για το «δίκτυο» του Παντσέρι

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είχε δηλώσει προδομένη από το σύντροφό της προ ημερών και είχε παραδεχτεί την ευθύνη του Τζόρτζι, σημειώνοντας ότι ουδέποτε «σκέφτηκε την προέλευση των χρημάτων» που βρέθηκαν από τις Αρχές στο σπίτι τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top