Δημητρακόπουλος: Πολιτική απόφαση η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή

«Δε θα ασκήσουμε έφεση»

 Ti είπε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την προφυλάκισή της / Βίντεο από MEGA

«Πολιτική» χαρακτήρισε την απόφαση να παραμείνει η Εύα Καϊλή για ακόμη έναν μήνα στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή - Ο «κίνδυνος απαγωγής από το Κατάρ»

Ο κ. Δημητρακόπουλος μίλησε στο Mega, αναφέροντας ότι η απόφαση για την παραμονή της κ. Καϊλή να παραμείνει στη φυλακή δεν έχει καμία νομική αιτιολόγηση και έκανε γνωστό ότι οι συνήγοροί της δε θα ασκήσουν έφεση.

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτή η νομική εξήγηση προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει πολιτικό κίνητρο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 Πολιτική απόφαση η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή

Πολιτική η απόφαση για την Εύα Καϊλή, λέει ο Μ. Δημητρακόπουλος / AP Images (Olivier Matthys)

Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε συγκεκριμένα ότι η πρόεδρος του μονομελούς δικαστηρίου δεν είχε στην διάταξή της ούτε ένα πραγματικό γεγονός που να αποδεικνύει ότι η Εύα Καϊλή είναι ύποπτη φυγής. «Δεν έχει ένα πραγματικό περιστατικό που να εξηγεί ότι η κ. Καϊλή μπορεί να δυσκολέψει την ανάκριση, είναι ένα κείμενο χωρίς πραγματικά στοιχεία», ανέφερε ο δικηγόρος.

Καϊλή: «Τα χρήματα ήταν για τον Παντσέρι - Βρέθηκαν σπίτι μου λόγω ασυλίας»

Σχετικά με την ανάλυση της απόφασης της πρόεδρου του μονομελούς δικαστηρίου, ο δικηγόρος είπε ότι «ήταν σαν να διαβάζω εφημερίδα, δεν υπήρχε ούτε ένα νομικό επιχείρημα».

Η Εύα Καϊλή είχε καταθέσει πρόταση για κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς καμία ηλεκτρονική συσκευή, μόνο με ένα σταθερό τηλέφωνο, για το οποίο θα έδινε άδεια να το παρακολουθεί η αστυνομία.

«Η Εύα Καϊλή θέλει να είναι μόνο με το παιδί της και με κανέναν άλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Εύα Καϊλή: Δεσμεύτηκε το οικόπεδο σε Πάρο και κοινός λογαριασμός με Τζόρτζι

Ωστόσο, όπως είπε ο δικηγόρος της κ. Καϊλή, οι τοποθετήσεις του εισαγγελέα είχαν προδικάσει το αποτέλεσμα.  

Ο Βέλγος εισαγγελέας είπε μάλιστα πως υπάρχει κίνδυνος να έρθουν κατάσκοποι από το Κατάρ για να απαγάγουν την Εύα Καϊλή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Δημητρακόπουλου, ο οποίος απάντησε πως...«υπάρχει κίνδυνος να φέρει και στρατεύματα το Κατάρ για να πάρει την όμορφη Εύα»!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top