Καϊλή: «Τα χρήματα ήταν για τον Παντσέρι - Βρέθηκαν σπίτι μου λόγω ασυλίας»

Στο «φως» νέες λεπτομέρειες και στοιχεία από την ανάκρισή της

Συνεχείς είναι οι πληροφορίες και τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα όσα κατέθεσε στην ανάκριση της η Εύα Καϊλή στις 10 και 11 Δεκεμβρίου ενώπιον των δικαστικών αρχών του Βελγίου. 

Δημητρακόπουλος στο Star: Η Εύα Καϊλή είναι χάλια – Αργά το βράδυ η απόφαση

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano που δημοσιεύει στοιχεία από την ανάκριση της η Εύα Καϊλή φαίνεται να δήλωσε πως τα 600.000 ευρώ που ήταν κρυμμένα στο τρόλεϊ που είχε ο πατέρας της δεν ήταν ούτε δικά της, ούτε του πατέρα της αλλά του Παντσέρι, ο οποίος έφερνε μετρητά στο σπίτι των Καϊλή και Τζιόρτζι. 

Όπως η ίδια ισχυρίστηκε τα 100.000 ευρώ ήταν χρήματα που είχε δανειστεί ο σύντροφος της για την αγορά του σπιτιού τους μιας και δεν μπορούσε ο ίδιος να καλύψει τα έξοδα από την αγορά.

Γιατί όμως τα χρήματα του Παντσέρι βρίσκονταν στο σπίτι της Καϊλή; 

Η Ελληνίδα πολιτικός απάντησε ότι «νομίζω ότι οφείλεται στην ασυλία μου». Φαίνεται να υπογράμμισε στους ανακριτές πως ο Τζιόρτζι «κρατούσε κάτι για τον Παντσέρι» και «ίσως και για το σημερινό του αφεντικό του, τον Κοτσολίνο».

Μάλιστα η εφημερίδα λέει ότι  ο Παντσέρι «ζητούσε συνεχώς τη βοήθεια του Τζιόρτζι», ο οποίος ενήργησε ως διερμηνέας του επειδή αισθανόταν «ηθική υποχρέωση» απέναντί του, όπως και απέναντι στον Ανδρέα Κοτσολίνο.

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Εύας Καϊλή - Το απόγευμα η απόφαση των δικαστών

Η εφημερίδα συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι η ίδια η Καϊλή δεν εμπιστευόταν τις δραστηριότητες που ο σύντροφός της πραγματοποιούσε με τους Παντσέρι και Κοτσολίνο και πως «έδωσε» πολλά ονόματα ξεκινώντας από τους Παντσέρι, Ταραμπέλα και Αρένα, ενώ στη συνέχεια επικαλέστηκε άλλους τρεις ιταλούς ευρωβουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος – Κοτσολίνο, Μορέτι και Μπενιφέι και μάλιστα κατονόμασε πέντε επιπλέον βοηθούς ευρωβουλευτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top