Αυτά είναι τα ονόματα που «έδωσε» η Εύα Καϊλή για το «δίκτυο» του Παντσέρι

Τι αναφέρει ο ιταλικός Τύπος

Η Εύα Καϊλή, σε μια προσπάθεια επίδειξης καλής πίστης ενώπιον των βελγικών αρχών, φαίνεται πως έχει κατονομάσει και άλλα πρόσωπα, ευρωβουλευτές και συνεργάτες αυτών, που είχαν στενή επαφή με το δίκτυο του Αντόνιο Παντσέρι

Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή για τουλάχιστον έναν μήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε η Εύα Καϊλή από τον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ είναι ποιοι ειναι οι άνθρωποι με τους οποίους επικοινώνησε μετά τη σύλληψη του συντρόφου της.

«Προσπάθησα πρώτα να καλέσω τον Παντσέρι, ο οποίος μιλάει μόνο ιταλικά, αλλά δεν μπόρεσα να τον βρω. Στη συνέχεια, προσπάθησα να πάρω τον Ταραμπέλα, μετά την Αρένα. Εκείνοι απάντησαν ότι δε γνώριζαν γιατί ο Παντσέρι δεν απαντούσε», φέρεται να είπε σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Αυτά είναι τα ονόματα που φέρεται να «έδωσε» η Εύα Καϊλή

Αυτά είναι τα ονόματα που φέρεται να «έδωσε» η Εύα Καϊλή

Ο Μαρκ Ταραμπέλα και η Μαρία Αρένα ειναι ευρωβουλευτές και ερευνώνται ήδη από τις Βελγικές αρχές.

Καϊλή: «Τα χρήματα ήταν για τον Παντσέρι - Βρέθηκαν σπίτι μου λόγω ασυλίας»
 

Ο Μισέλ Κλεζ την πιέζει: «Ποιοι είναι γύρω από τον Παντσέρι; Θέλουμε λομπίστες που τον βοηθούν στο έργο του» της είπε και εκείνη φαίνεται να έδωσε ονόματα. «Ο Τζιουζέπε Μερόνι, ο προηγούμενος βοηθός του, που εξακολουθεί να τον βοηθάει. Νταβίντε… δεν ξέρω το επώνυμό του, αλλά καταλαβαίνω ότι εργάζεται εκεί. Σιμόνα, Καρόλα και Φραντσέσκα».

Οι αρχές στο Βέλγιο πιστεύουν ότι πρόκειται για βοηθούς σε νυν ευρωβουλευτές. 

Ο Μισέλ Κλεζ τη ρωτά και για δύο Ίταλούς ευρωβουλευτές, αν έχουν ασχοληθεί  με το Qatargate: Για την Αλεσάντρα Μορέτι και τον Μπράντο Μπενιφέι. Η απάντηση της Εύας Καϊλή ήταν καταφατική σύμφωνα πάντα με τον ιταλικό Τύπο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top